Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pokrenuta je peticija za podizanje kipa Keith Flinta u njegovom rodnom gradu

Manchester ima Oasis, Braintree ima The Prodigy

  • Mixmag Adria
  • 14 March 2019
Pokrenuta je peticija za podizanje kipa Keith Flinta u njegovom rodnom gradu

Pokrenuta je peticija kako bi se podigao kip pokojnog Keitha Flinta u rodnom gradu The Prodigya u Braintreeu u Essexu, u Engleskoj.

Flint je igrao glavnu ulogu u uspostavljanju kredibiliteta plesne glazbe u mainstreamu za svoj rad s The Prodigyjem na hitovima kao što su 'Firestarter' i 'Breathe' - koji su bili na vrhu ljestvice singlova u Velikoj Britaniji 1996. godine.

Kultni frontmen britanskog benda pronađen je mrtav od očiglednog samoubojstva u njegovom domu u Dunmowu, Essex, 4. ožujka. Imao je 49 godina.

Prema peticiji - koja je već prikupila preko 5 tisuća potpisa - grad Braintree želi priliku "odati počast i slaviti svog najpoznatijeg sina" i vjeruju da će statua Keitha Flinta pomoći "potaknuti ljude da slijede svoje snove".

"Plan je, kada dostigne monumentalnu količinu potpisa, predočiti vijeću i vidjeti što bi oni mogli raspravljati / doprinositi", piše kreator peticije Saphya Gower. "Tek smo na početku, ali nadamo se da će ishod biti ispravan. Moji su roditelje imali Beatlese i The Rolling Stones. Moja je generacija imala Prodigy."

Potpišite peticiju ovdje.

Loading...
Loading...