Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Policija je prekinula ilegalni rave u trgovini igračaka!

"Raves R Us"

  • Mixmag Adria
  • 11 April 2018
Policija je prekinula ilegalni rave u trgovini igračaka!

Policija je pozvana na ilegalni rave u napuštenoj trgovini Toys R Us (Mi Smo Igračke) u londonskom kvartu Hounslow tijekom uskrsnog vikenda.
Netko je od partijanera čak i sprejom prekrižio službeni znak kompanije Toys R Us i pretvorio ga u Raves R Us (Mi Smo Rejvovi), kao što se može vidjeti na fotografiji snimljenoj tijekom policijske racije. Od nekoliko stotina rejvera samo ih je petoro privedeno, a predstavnici vlasti su zaplijenili razglas.

Policija je opisala situaciju kao "nelicencirani glazbeni događaj", a o zatvaranju partija je objavila službeno priopćenje na društvenim mrežama: "Policija je zatvorila nenajavljeni glazbeni događaj u industrijskoj zoni Bull's Bridge, Road Hayes, UB2 ... Zvučni sustav je zaplijenjen i napravljeno je nekoliko uhićenja. Nemojte putovati na ovo područje jer se svi polaznici i vlasnici ulaznica prisilno udaljavaju".

U ostalim vijestima povezanim s rave scenom, nedavno izvješće navodi da su ilegalni rave partiji u Londonu udvostručeni tijekom protekle godine, a u područjima izvan grada vlasti koriste dronove koji im pomažu u borbi protiv ilegalnih partija.

Zanimaju li vas kako izgledaju takvi događaji, pogledajte galeriju 20 kultnih fotografija s ilegalnih rave partija.

Load the next article...
Loading...
Loading...