Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Policija u raciji pronašla zalihu Kinder jaja napunjenih kokainom

Kinder iznenađenje!

  • Mixmag Adria
  • 15 January 2016
Policija u raciji pronašla zalihu Kinder jaja napunjenih kokainom

Policija je navodno u raciji u Jono's Pubu u Londonu pronašla Kinder jaja koja su napunjena kokainom.

Do pronalaska je došlo tijekom rutinske provjere policije, a službenici su otkrili kako je određeni broj jaja pronađen skriven u smeću, dok je drugi dio pronađen kod ljudi koji su se ponašali sumnjivo u blizini puba.

To nije prvi put da je kokain prokrijumčaren u hrani, prošle godine pronađeno je kokaina u vrijednosti od 15.000.000 € i 600.000 £ u Tesco bananama.

Nick Mortimer, službenik policije, optužio je Jono's Pub da je zatvarao oči na dilanje droge, nakon što su Kinder jaja s prvoklasnim kokainom zaplijenjena u više prilika.

Dva jaja koja sadrže po pet i šest paketića kokaina pronađena su skrivena u cigle tijekom licencirane provjere u studenom, nakon čega je kokain opet pronađen kod muškarca koji je priznao da nosi čokoladnu poslasticu koja sadrži tri paketića, nakon što je policija zaprijetila da će ga pretresti.

Pub je postao još sumnjiviji nakon što je policija prošle godine zaprimila 6 odvojenih poziva o nasilju, krađama i provalama

Još jedan incident, navodna svađa između 40 muškaraca koja se dogodila u siječnju, rezultirala je napadom gdje je jedna osoba pogođena čašom u glavu, a druga barskom stolicom.

Policija je optužila vlasnika Jono's Puba, Kennetha McCormacka za "potpunu nebrigu" za opasne i ilegalne uvjete u kojima funkcionira njegov pub.

"Kao rezultat nekoliko incidenata, policija nema povjerenja u sposobnost uprave da samostalno vodi ovo mjesto po kriterijima trenutne vlasti i zbog toga žele da se ovaj slučaj iznese pred Brent Council na razmatranje.'', izjavili su iz policije.

Saslušanje će se održati sljedeći četvrtak.

Load the next article...
Loading...
Loading...