Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Popularnom pariškom klubu Concrete prijeti zatvaranje

Promotori su pokrenuli peticiju za spašavanje kluba

  • Mixmag Adria
  • 22 May 2019
Popularnom pariškom klubu Concrete prijeti zatvaranje

Poznatom pariškom noćnom klubu Concrete prijeti zatvaranje nakon što su vlasnici broda koji je lociran na obali Seine odbili obnoviti klubsku dozvolu.

Mjesto je zapravo brod na tri kata koji je domaćin najboljih house i techno izvođača iz cijelog svijeta od 2012. Klub je dobio noćnu dozvolu za rad u 2017. godini, što znači da se posebni Samedimanche događaji održavaju duže od 28 sati od subote do ponedjeljaka, dugo nakon što sunce izađe. Možete očekivati nastupe imena poput Roberta Hooda, Hunee & Antala i Avalona Emersona koji nastupaju zajedno s njihovim sada poznatim rezidentima kao što su Leo Pol, Cabanne i Francois X. Concrete je već godinama glasnik budućnosti i novog srca pariškog noćnog života. Sada je u opasnosti da se zauvijek ugasi.

Prema klubu, vlasnici broda "guše" klub "iracionalnim povećanjem najamnine posljednjih mjeseci" i odbijajući im "mogućnost kupovine broda" iz razloga koji još uvijek nisu poznati.

U cilju suzbijanja opasnosti od zatvaranja, Concrete je pokrenuo peticiju za Change.org kako bi primili podršku za svoj cilj. "Bitka počinje kako bi se Concrete održao na sceni pariškog noćnog života i kako bi osigurali da glazbena kultura koju dijelimo sa svima vama bude i dalje u potpunosti izražena", napisao je klub na njihovoj stranici peticije. Otkako je peticija lansirana, do ovog trenutna stoji gotovo 8 tisuća potpisa potpore Concreteu koji pomažu u očuvanju budućnosti noćnog života u Parizu.

Hrvatski DJ-evi (Haris, Sergej Snooze i Skeptik (aka Pero Fullhouse)) su u tom istom klubu nastupili u rujnu prošle godine tijekom suradnje Ambasadora i Paris Electronic Weeka.

Potpišite peticiju i podržite Concrete klikom na ovaj link.

Load the next article
Loading...
Loading...