Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Pornhub Awards žele Kanyea Westa kao kreativnog direktora

Kanyeva žena, Kim Kardashian, jedna je od nominiranih na ceremoniji

  • Mixmag Adria
  • 6 September 2018
Pornhub Awards žele Kanyea Westa kao kreativnog direktora

Kanye West je trenutno u "pregovorima" s Pornhubom kako bi preuzeo ulogu kreativnog direktora Pornhub Awardsa, koje bi trebale biti dodijeljene 6. septembra/rujna u Los Angelesu.

Iako njegova uloga tek mora biti potvrđena, Page Six prenosi kako se odvijaju "neki suludi pregovori" koji bi trebali pomoći u osiguravanju Westovog sudjelovanja na inauguralnom događaju web stranice. Show će imati prijenos uživo putem Pornhuba, a vodit će ga poznata glumica za odrasle - Asa Akira.

Pornhub Awards također planiraju predstavljanje kategorije "zvijezda godine" u kojoj je nominirana Kanyeeva žena, Kim Kardashian.

10. augusta/kolovoza, Kanye West priznao je svoju ljubav prema pornografskoj stranici tijekom pojavljivanja na Jimmy Kimmel Live. Kad je upitan je li činjenica da ima dvije kćeri promijenila njegove stavove prema ženama, West je odgovorio: "Nah, još uvijek gledam Pornhub." Zatim je krenuo u otkrivanje svojih favorita, koji uključuju "crno na bijelo, očito".

Pornhub je odgovorio na Westove opaske u tweetu ukazujući svoju zahvalnost za njegovu "vjernost...niz godina" i darujući ga s besplatnim doživotnim članstvom.

Load the next article...
Loading...
Loading...