Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Poslušajte 15 godina star set Mr. C-a u Zagrebu

Mixmag Adria ima ekskluzivni, do sada neobjavljeni set iz 2003.

  • Mixmag Adria
  • 30 November 2017
Poslušajte 15 godina star set Mr. C-a u Zagrebu

Ove godine legenda elektroničke glazbe, Mr. C, slavi 30 godina prisustva na sceni.

Svoju obljetnicu će proslaviti i u Hrvatskoj gdje je nastupao zaista mnogo puta. U petak, 1.12., možete ga uloviti u sklopu Future Scope Events u Boogaloou, gdje će uz njega ploče zavrtiti i dvije zagrebačke legende, Mary i Cet.

Dan poslije, u subotu, 2.12. Mr. C putuje u Split u Judino Drvo, gdje će mu warm up set servirati Miro iz Underground Controla.

Zahvaljujući već spomenutom Cetu, Mixmag Adria ima ekskluzivan, do sad još neobjavljen set nastupa Mr. C u klubu The Best prije više od 15 godina na theendmeetsthebest partyju na kojem je i sam Cet nastupio.

"Moram priznati da su Mr. C i The Shamen bili jedna od mojih glazbenih inspiracija u srednjoškolskim danima i jedan od onih mainstream elektronskih bendova koji su uvelike doprinijeli popularizaciji rave zvuka u 90-tima. Iako je prije ovog nastupa nekolika puta dolazio u Zagreb, ovo je bio prvi put kada sam dijelio pult sa C-em. Čeka vas 2 i pol sata izvrsnog tech ousea, usudio bih se čak reći bezvremenskog, i sam sam bio iznenađen selekcijom nakon što sam poslušao ponovno ovaj CDR koji je ležao na polici dobrih 10 godina. I mali hint, u jednom dijelu Mr C se prima mikrofona i MC-ija" - rekao nam je Cet.

Prepuštamo vas ovom komadiću povijesti.

Load the next article...
Loading...
Loading...