Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Poslušajte što trenutno vrti Makito

DJ chart: Top 20

  • Mixmag Adria
  • 10 March 2018
Poslušajte što trenutno vrti Makito

Često znamo biti na podiju i prepustiti se "vožnji" nekog DJ-a. Uživamo u plesu i glazbi i možda i ne razmišljamo što slušamo. No, uvijek ima ona jedna ili dvije trake koje moramo i želimo čuti ponovno, kupiti, nabaviti, skinuti ili imati iste sekunde. Ako ju Shazam ne prepoznaje, imamo problem.

Čak i kad slušate snimljene live setove ili podcaste, često nema trekliste, pa i to zna biti razočaranje. Do takvih informacija najlakše je doći ako vam sam DJ kaže što je puštao. Ili koji su mu trenutni favoriti.

Svake subote biramo aktualni chart nekog DJ-a iz regije i podijeliti ćemo ga s vama.

Ovu subotu red je došao na Makita, jednog od najuspješnijih regionalnih house i jacking house producenata, vlasnika Onako Recordsa i suradnika Cruise Musica, etkete koju smo uvrstili u top 10 regionalnih etiketa 2017. Njegova traka 'Yes It Was' završila je na prvom mjestu house liste na Traxsourceu, a u top 10 se zadržala nekoliko mjeseci, a puštala su je i podržala brojna brojna house imena poput Toddy Terrya, Jamie Lewisa, Sandy Rivere, DJ Romaina, David Penna i drugih.

Na njegovom novom chartu možete provjeriti njegovu novu traku za Cruise Music, kao i hrpu drugih odličnih house i jacking house traka.

Njegov novi chart možete poslušati ovjde ili u nastavku.

Load the next article...
Loading...
Loading...