Search Show Menu
Home Latest News Menu
Glazba

Poslušajte Soul Clap 100% vinyl set uživo iz Detroita

Bostonski duo puštao je isključivo gramofonske ploče za The Lab na Detroit at Movement Festivalu

  • Mixmag Adria
  • 21 June 2018
Poslušajte Soul Clap 100% vinyl set uživo iz Detroita

Soul Clap je dvojac poznat po apstraktnom pristupu house glazbi i srodnim stilovima, s jazz, funk i soulful utjecajima, a upravo tako i zvuči njihov set za The Lab, koji su izveli uživo na Detroit at Movement Festivalu.

Kritičari tvrde da Soul Clap spajaju neonsku nostalgiju i hrskavi futurizam zahvaljujući eksperimentalnim tehnikama produkcije. No bez obzira na to što to zapravo znači, dečki su ispuštali vrhunske singlove, a glazbeno se nisu ustručavali lomiti granice između disco, funk, eksperimentalne glazbe i svega što im je spontano palo na pamet. Ploče su pucketale, a s vremena na vrijeme i preskakale što je nastupu dalo posebni šarm, a vruć, sunčani dan s 63% vlage u zraku nije spriječio ni Soul Clap, a ni publiku da se razbacaju u ritmu.

Nakon poštenog old school scratchinga, slijedila je zadnja ploča u setu. Iznenađenje koje je oduševilo plesače na kraju back to back nastupa dueta Soul Clap, bila je ploča "Teardrops" legendarne skupine Womack & Womack. video spot za ovaj bezvremenski klasik koji je nastao u ljetu ljubavi 1988. poslušajte i pogledajte u nastavku!

Load the next article...
Loading...
Loading...