Search Menu
Home Latest News Menu
Modne Novosti

Postani Buzz bloger i osvoji tenisice po izboru

Pokloni iz Buzza za najbolje

  • Mixmag Adria
  • 7 December 2016

Pratiš sve trendove iz svijeta tenisica, obožavaš urbanu kulturu, a uz to je i pisanje tvoja strast? Ako je sve navedeno istina, onda je ovo idealna prilika da se za kraj godine počastiš novim modelom tenisica jer te Buzz Sneaker Station poziva da postaneš njihov bloger i osvojiš tenisice po izboru.

Buzz Sneaker Station destinacija je za sve sneaker lovere, donosi lokalne i globalne trendove te promovira sneaker kulturu na svoj originalan način. Buzz je u protekloj godini odabrao svoj Buzz Crew, šestoricu mladih i urbanih zaljubljenika u street style, sneaker kulturu i urbani način života.

Boris Bare, dj phillipe, Don Kiki, Tara Turković, Suzana Sos i Marko Šimunović - barber, donosili su svoje priče i predstavili nove sneaker modele, a sada je vrijeme da i ti postaneš Buzz bloger! Odaberi svoj outfit, prste pripremi za tipkanje i pokaži zašto baš ti zaslužuješ nove tenisice.

Kako do novih tenisica?

Sve što trebaš napraviti jest izabrati svoje omiljene tenisice u 2016. godini iz Buzz-a, napraviti odjevnu kombinaciju, fotografirati se, a ujedno i dobro zabaviti.

Jednu fotografiju potrebno je objaviti na svom otvorenom Instagram profilu uz hashtagove #budibuzzbloger #buzzcroatia i tagirati stranicu @buzzcroatia. Priču s fotografijama i link svog Instagram profila poslati na [email protected] i jednostavno – biti originalan ili originalna!

Autore/autorice tri najbolja teksta bit će objavljeni 5. siječnja te osvajaju tenisice po izboru. Tri, dva, jedan – kreni!

Sve detalje potraži na Buzz Sneaker Station webu, Facebook-u ili Instagramu.

Load the next article
Loading...
Loading...