Search Show Menu
Home Latest News Menu
In Session

Pre - APF2018 MIX: D.R.N.D.Y

Svježa glazba pred Adriatic Perception Festival

  • Mixmag Adria
  • 2 August 2018
Pre - APF2018 MIX: D.R.N.D.Y

Adriatic Perception Festival nam se opasno približio, a mi više ne možemo čekati, pa smo zamolili nekoliko selektora s line-upa da nam skrate čekanje i daju nešto glazbe kao uvertiru.

Zadatku su bez oklijevanja pristupili D.R.N.D.Y kojeg slušamo u petak, 3. kolovoza na SEA pozornici te AudioStorm koji nastupa u subotu, 4. kolovoza, također na SEA pozornici.

Danas vam donosimo D.R.N.D.Y-ev Pre - APF MIX.

Vladimir Drndarević aka D R N D Y je DJ i producent iz Niša, koji se elektroničkom glazbom bavi od svoje 19. godine. Još kao dijete, uživao je u slušanju raznih glazbenih pravaca, pa se 2013. otisnuo u svijet elektronske glazbe.

Shvativši da svoje emocije i kreativnost ne može u potpunosti izraziti samo putem DJ-inga, ubrzo se počeo baviti produkcijom.
D.R.N.D.Y je pokazao ogromnu količinu talenta kroz brojna izdanja za etikete kao što su Driving Forces Recordings, Phobiq, Tauten, Renesanz, Evolution, Sun Sun Records, Selected, Loose records i mnoge druge, a njegove su trake prepoznate od strane velikih imena kao što su Richie Hawtin, Sam Paganini, Alan Fitzpatrick, Adam Beyer, Marco Carola, Joseph Capriati, Marco Bailey, Adrian Hour i Maceo Plex.

Upornost, posvećenost i ljubav prema elektronskoj muzici svakodnevno su mu pomagali da stvori svoj jedinstven i prepoznatljiv stil koji danas prezentira, a njegovi su nastupi uvijek prepuni karizme i energije koju uspješno prenosi na publiku. Njegove setove prožima fuzija zvukova u rasponu od izvornog Detroit stila pa sve do današnjeg modernog ritmičko-melodičnog techna.

Nastupajući u Amsterdamu, Minhenu, Atini, Sofiji, Zagrebu i drugim europskim gradovima, D.R.N.D.Y je dijelio DJ pult s velikanima techno scene, kao što su Umek, Secret Cinema, Ramon Tapia, Fabio Florido, i mnogi drugi, a ovog ljeta ponovno se priključuje line-upu Adriatic Perception Festivala.


Load the next article...
Loading...
Loading...