Search Menu
Home Latest News Menu
Premieres

Premijera: ADIN & Black Acid

Njihovo novo, melodično izdanje izlazi za ADIN Records

  • Mixmag Adria
  • 24 January 2018
Premijera: ADIN & Black Acid

O osobi koja se krije iza imena ADIN i etikete ADIN Records, ne znamo puno, osim da se glazbom bavi godinama, a ovo je njegovo novo poglavlje.

S novim aliasom njegova ljubav prema undergroundu je probuđena i vraća se korijenima. Od bijega od rata do nastupanja po cijelom svijetu, njegova inspirirajuća prošlost ono je što daje snagu njegovoj budućnosti.

Na ovom novom izdanju udružio se s Black Acidom, tuzlanskim DJ-em i producentom pravog imena Mirza Aksamić.

Kao vrlo mlad, počeo je nastupati na privatnim partyjima u Njemačkoj gdje je proveo dio djetinjstva i tinejdžerskih dana, a 1997 vratio se u Tuzlu gdje je, okružen s prijateljima počeo organizirati partyje u klubovima poput Palma, Tresor, Space i Piramida.

Surađivao je s brojnim regionalnim imenima, 90-ih je u Bosnu doveo neka legendarna imena techno scene poput Chris Liebinga, Umeka, Marco Carole, Gaetana Parisioa, Dave Clarka i mnogih drugih.

Prvu glazbu izdaje za vlastiti Fobia Records, a 2016 mu izlazi prvo veliko izdanje za Phobiq Sashe Carassija. Sada je iza njega već nekoliko izdanja na više etiketa, između ostalog i traka za Suaru.

Nova suradnja s ADINom je rezultirala trakom 'Adria', kombinacijom progressivea i techna zbog koje ćete plesati, ali i sanjariti.

'Adria' izlazi 26. januara za ADIN Records, a mi vam ju premijerno predstavljamo.

Load the next article
Loading...
Loading...