Search Show Menu
Home Latest News Menu
Premieres

Premijera: Alexandar Ivković i John Belk remiksirali TKNO-a

'Grace' EP

  • Mixmag Adria
  • 11 January 2018
Premijera: Alexandar Ivković i John Belk remiksirali TKNO-a

Nova godina, novi radni elan iz Srbije. Robert Žigrai, aka TKNO dolazi s novim 'Grace' EP-em, koji izlazi preko njegovog vlastitog Tauten labela, a koji se našao među naših 10 najboljih regionalnih etiketa 2017.

TKNO je imao uspješnu prošlu godinu s nizom izdanja, ali i nastupa diljem Europe, a sada se vraća na svoj label.

'Grace' EP je izdanje koje dolazi s tri trake te dva remiksa, a mi vam premijerno predstavljamo kolaborativni remiks naslovne trake, za koji su se pobrinula dva beogradska producenta, Alexandar Ivkovic i John Belk.

Alexandar Ivkovic je DJ i producent iz Beograda, koji je svoju karijeru započeo 2002. godine, a 2004. godine se pridružio renomiranoj srpskoj techno organizaciji “Tehnika 8x8”. U posljednjih nekoliko godina, njegov glavni fokus je produkcija i kao rezultat toga nastaju izdanja za Loco Diceovu etiketu Desolat, te Bitten, Serkal, Sanity i druge.

John Belk radi na mnogim glazbenim projektima, pojavio se na respektabilnim labelima, kao što su Bedrock, Get Physical, Knee Deep in Sound, a svjetsku pažnju je privukao remiksom 'Like You', od Hot Since 82.

Sada su se ova trojica producenata po prvi put našla u istom remiksu na 'Grace' EP-u, koji izlazi 22. siječnja/januara preko Tauten etikete.

Remiks poslušajte ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...