Search Menu
Home Novosti Menu
Premieres

Premijera: Ana Antonova potpisala svoje prvo izdanje za Conceptual Black

Habay EP izalzi 27. veljače

  • Mixmag Adria | FOTO: Mare Milin
  • 25 February 2019
Premijera: Ana Antonova potpisala svoje prvo izdanje za Conceptual Black

Ana Antonova je već poznata hrvatska DJ-ica iz Rijeke kojoj uskoro izlazi prvi EP, odnosno njezina prva produkcija ikad, a mi smo zgrabili traku 'Fidelis' koju ćemo vam premijerno predstaviti.

Ana iza sebe ima neke hvale vrijedne uspjehe poput pobjede na nucomers natjecanju Illectricity Festivala 2015., te nagrade Ambasador 2016. za "damu hrvatske elektronike". Ana je također vodila svoju večer fitness! u Crkvi u Rijeci, nastupala je na Exit Festivalu, pokrenula je i Caramel u Tunelu u Rijeci, večer rezerviranu za zvuk koji nema priliku često puštati a koji uključuje nujazz, nusoul i jazz house.

Perspektivnu DJ-icu više neće krasiti "nucomer" pridjevi za njezine DJ nastupe koji su raznoliki i mogu varirati od pažljivo odabranog deep housea pa sve do acida i tech housea, a u posebnim trenucim ni techno joj nije stran. Možda će još neko vrijeme biti nucomer u producentskim vodama gdje joj želimo svu sreću, a sudeći prema prvom izdanju od Ane možemo očekivati zanimljiva izdanja.

'Habay' EP se sastoji od tri trake, 'Fidelis', 'Legatus' i 'Dulce' koji spadaju u sferu minimal i deep tech zvuka kojeg Ana voli puštati i u svojim setovima. Trake su melodične, mračnije i duboke, i možemo reći da može biti ponosna na svoje prvo izdanje koje izlazi 27. veljače za Conceptual Black.

U nastavku poslušajte 'Fidelis'

Load the next article
Loading...
Loading...