Search Menu
Home Latest News Menu
Premieres

Premijera: Brigado Crew remiksirali Outcome na prvom izdanju njihove nove etikete

'Life After'

  • Mixmag Adria
  • 19 November 2018
Premijera: Brigado Crew remiksirali Outcome na prvom izdanju njihove nove etikete

Foto: Brigado Crew

‘Simulacija u svom osnovnom značenju je oponašanje, no simulacija se može opisati kao i generalna proba pred veliki događaj, a postoji da bi isti bio perfektno izveden.’

Upravo misao o promicanju elektronske glazbe te ljubav prema istoj je ono što je spojilo trojicu aktera splitske scene u projekt zvan Simulation.

‘Kada ste godinama uključeni na različite načine u svijet plesne glazbe nešto što se samo nameće je želja za promjenama, radom i realizacijom vlastite vizije.’

A Simulation vizija kreće iz samog temelja, odnosno iz produkcije. Ekskluzivno na Beatportu upravo danas (19. studeni) će svijetlo dana ugledati prvo Simulation izdanje ‘Life After’ za kojeg je dvojac Outcome inspiraciju pronašao u pomalo zaboravljenoj temi jugoslavenskog filmskog klasika ‘Povratak otpisanih’. Tematski upečatljiva te produkcijski moćna, traka je stvorena za tektonsko pomicanje podija u modernom melodic techno ritmu.

Foto: Outcome

Kako ne bi sve ostalo na lokalnoj razini EP uključuje i remix aktualnog argentinskog dvojca Brigado Crew koji trenutno izdaju na labelima poput Dynamic-a, Suara te Sincopat. Remiksu Outcomevog originala su dali vlastiti pečat koketirajući između onog najboljeg od afro Housea i Techna.

Izdanje je imalo pretpremijeru ovog ljeta, točnije 13. kolovoza, 2018 u hvarskom Carpe Diemu gdje su osim Outcomea nastupili Brigado Crew te splitski AM:PM. Preko 1000 štovatelja underground zvuka plesalo je pod zvjezdama do ranih jutarnjih sati u jednom od najljepših hrvatskih klubova.

U nastavku poslušajte remix s prvog izdanja ove nove etikete.

Simulation je već dobio podršku underground scene od strane artista poput Nick Warrena, Hernan Cetanea, MoBlacka, Fidelesa, Armen Mirana, Giza Djsa, Dry & Bolingera, Strinnera i drugih.)

Load the next article
Loading...
Loading...