Search Show Menu
Home Latest News Menu
Premieres

Premijera: Eric Sneo

Traka 'Cobalt' dua Spectre izlazi na Pata Pata Recordings

  • Mixmag Adria
  • 25 May 2017
Premijera: Eric Sneo

Na makedonski Pata Pata Recordings stiže jedan od najplodnijih dua na techno sceni u posljednje vrijeme - Spectre, koji čine Rich Wakley and Paul Maddox, a njihovu glazbu podržavaju imena poput Adam Beyer, Umek, James Zabiela, Carl Cox, Coyu i mnogi drugi a vode i vlastiti label Respekt Recordings.

Njihovu traku 'Cobalt' koja izlazi ekskluzivno na Beatportu 29. maja remiksirali su šefovi etikete Sal Sonder & Ted Dettman te njemački techno veteran Eric Sneo za čiji remiks imamo premijeru.

Internacionalno uspješan DJ i producent, Eric Sneo učio je svirati instrumente od malih nogu, a kada je prvi put vidio nastup Sven Vätha u Frankfurtu 1991. zaljubio se u elektroničku glazbu. Kako je kao klinac volio bubnjeve, danas koristi elektroničke bubnjeve tijekom svojih jedinstvenih nastupa.

2011. pokrenuo je Mudra Audio etiketu gdje izdao i svoji kritički priznat album 'Polarity' godinu dana kasnije, 2012. Podržali su ga Laurent Garnier, Len Faki, Dubfire, Luciano, Gabriel Ananda i Cari Lekebusch što čini album vrlo uspješnim.

2013. izdao je za Christian Smithov Tronic a godinu prije za Umekov 1605.

2014. izdaje peti album u karijeri na Tronicu, 'Intensity'. Ove godine izdati će svoj drugi album na Tronicu.

Njegov remix za traku 'Cobalt' poslušajte ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...