Search Show Menu
Home Latest News Menu
Downloads

Premijera / Free download: DJ Jock

Naš producent godine poklanja vam svoju neizdanu traku

  • Mixmag Adria
  • 29 December 2017
Premijera / Free download: DJ Jock

Splitski producent DJ Jock ima fantastičnu godinu, prepunu raznovrsnih uspjeha iza sebe. Bila je ovo za njega vrhunska vožnja, no mi mislimo da je u usporedbi s onim što ga tek čeka u 2018, ovo bila samo dobra priprema.

Osim što je najbolji producent u regiji po našem izboru, osvojio je i nagradu Ambasador, a njegove su produkcije u svojim setovima puštali oni koji su na vrhu globalne elektronske scene, poput Adama Beyera, Carl Coxa, Josepha Capriatija, Jon Rundella i mnogih drugih. Time Warp je njegovu glazbu koristio kao audio podlogu za službeni aftermovie festivala, a kao DJ je oduševljavao publiku na brojnim partyjima i festivalima u regiji na kojima je u protekloj godini nastupio, poput Sonusa, Ultre, Labyrinth Opena, Adriatic Perceptiona i mnogih drugih.

U svjetlu svega ovog te za kraj godine, Jock vam poklanja svoju neizdanu traku, 'Extraterrestrial Intelligence', za koju je rekao:

"Napravio sam je početkom 2016, a ostala je zaboravljena na hard disku!"

I dobro da jest, jer sada čini savršen poklon za kraj godine, od producenta godine. 'Extraterrestrial Intelligence' poslušajte i preuzmite ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...