Search Menu
Home Novosti Menu
Premieres

Premijera: Full Ferry odao 'Tribute' Dini Dvorniku

Njegovo prvo izdanje nakon kraće pauze je napokon tu!

  • Mixmag Adria
  • 27 February 2019
Premijera: Full Ferry odao 'Tribute' Dini Dvorniku

Full Ferry je DJ i producent, nekadašnji dio dvojca Drop Dopers, te jedan od promotora popularne house klupske večeri Vibra.

Osim na Vibri, njegove DJ nastupe ste mogli doživjeti u mnogim klubovima u Zagrebu ali i u Dalmaciji. Ako ste posljednjih godina bili na Hideout Festivalu, dobre su šanse da ste ga ulovili za pultom kako zabavlja stotine britanaca svojim zaraznim house stilom.

Nakon kraće pauze, Full Ferry se napokon vratio u studio kako bi dostavio nešto drugačije za domaću etiketu Aquarius Records.

'Tribute' će svjetlo dana ugledati 1. ožujka, a radi se o pjesmi koja sadrži glas Dine Dvornika iz jednog intervjua kojeg je Ferry pronašao slučajno, baš kao što rečenica Dine Dvornika semplirana u pjesmi i sama kaže: "To je snimljeno na dva kanala, ono, slučajno sam ja to napravio, snimljeno je, ovaj, na trakašu - na magnetofonu, onda sam ja rekao, daj da probam nešto od toga napraviti... i uspio sam!"

Full Ferry kaže kako je od početka svoje karijere Dinin fan i kako mu je drago što je Dino "taj sound (dance, house, funky) prilagodio našem jeziku zbog tog njegovog načina izvođenja i energije koju prenosi."

Ono što je nama posebno zanimljivo kako je Full Ferry posebno sklon izdavanju glazbe na Hrvatskom jeziku, što je rijetkost u house glazbi i elektroničkoj glazbi općenito.

Kakvu energiju prenosi Full Ferry trakom 'Tribute', poslušajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...