Search Menu
Home Novosti Menu
Premieres

Premijera: Gettoblaster remiksirali PEZNT & Born I - “Doin’ My Thing”

Ljetna glazbena poslastica disco prizvuka

  • Mixmag Adria
  • 27 June 2019
Premijera: Gettoblaster remiksirali PEZNT & Born I - “Doin’ My Thing”

Priznati domaći house-duo svjetskog kalibra - PEZNT, predstavlja nove verzije pjesme “Doin’ My Thing” kao finu glazbenu poslasticu za vruće ljetne dane pred nama! Kao poseban gost, pjesmu je otpjevao sve zamjećeniji rapper iz Washingtona - Born I!

"Pjesmu su inspirirali ljeto, sunce i pozitiva te je umotana u atmosferu funk, groove i soul žanrova, što su naši vječni glazbeni utjecaji. Prema našoj uputi, Born I je tu nadodao svoj izuzetan flow i happy vibe priču - gdje god da idem, radim svoju stvar i sretan sam s tim", otkrivaju PEZNT. U kreiranju pjesme zaslužan je i Davor Devčić - Daga, koji je svojom instrumentalizacijom pridonio stvaranju njenog disco prizvuka.

Osim što obogaćuje svaku playlistu i plesni podij ljeta, pjesma “Doin’ My Thing” ujedno je i prvi komadić zvuka njihovog iščekivanog debitantskog studijskog albuma. Naslova “Paid in Full”, izdanje će biti objavljeno ove jeseni putem Blacksoul Music etikete i i na jednom mjestu će okupiti kreativnost, iskustvo i znanje ovog cijenjenog regionalnog house dua!

Uz originalnu verziju koja je već dostupna u prodaji, singl prate i dva klupski orijentirana remixa, za koje su se pobrinuli Re:Tide - talijanski trio kojeg čine DJ-evi Patrizio Mattei, Danny Omich i Andrea Prezioso, a koji na svjetskoj sceni kotira vrlo visoko u disco-house žanru te Gettoblaster, sve zamjećeniji house-duo iz Chicaga!

Mixmag Adria premijerno predstavlja upravo Gettoblaster remix koji je od sutra, 28. lipnja dostupan na Beatportu.

Poslušajte ga u nastavku!

Službena objava na svim digitalnim glazbenim platformama (Deezer, Spotify, Apple Music…) slijedi 12. srpnja!

Load the next article
Loading...
Loading...