Search Show Menu
Home Latest News Menu
Premieres

Premijera: Masturbeator

'Martin's Theme'

  • Mixmag Adria
  • 9 November 2017
Premijera: Masturbeator

Andrija Krivokapić, aka Masturbeator crnogorski je producent, MC i beatmaker iz Bara. Njegov zvuk je, kako ga je sam opisao, prilično distopijski, slikovit, emotivan, težak, uvrnut i naravno, prljav, ali i raznovrsan.

Andrija nije tip koji se bavi jednim žanrom, već je artist sa širokim spektrom interesa, pa tako njegova dosadašnja diskografija objedinjuje razne žanrove, od drum & bassa, bassa, do industrial noisea, no kako kaže, apsolutno se ne ograničava žanrom, pa već njegovo iduće izdanje može biti nešto sasvim neočekivano.

Artist čiji se doživljaj glazbe u mnogočemu razlikuje od onoga kakav ima većina, poigrava se raznim rekvizitima i načinima produkcije, koji ne moraju nužno biti instrumenti, kako bi glazbi dodao i onu metafizičku dimenziju.

Surađuje i s Diyalom, varaždinskom vokalisticom, kojoj uskoro izlazi novi album 'World Raw 3', koji je Masturbeator producirao i čiji je prvi singl već izašao, zajedno s videom.

Eksperiment je za njega važna, ako ne i glavna dimenzija njegove kreacije, što možete čuti i u novoj traci koju premijerno predstavljamo, 'Martin's Theme'.

Traka nosi ime glavnog lika iz jako bolesnog, nasilnogi grotesknog horor filma ‘The Human Centipede 2’. Pored izlomljenog ritma i oštrih sintova, traku karakteriziraju i procesirani ili distorzirani semplovi vriskova i raznih drugih trenutaka iz filma.

Artwork singla, na kojem se nalazi glavni akter filma, Andrija je sam ručno ilustrirao, a obojao digitalno te ponudio i novi materijal za besplatan download, koji možete poslušati i skinuti ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...