Search Menu
Home Novosti Menu
Premieres

Premijera: PEZNT predstavljaju remix house klasika Todda Terrya – 'Keep On Jumpin'

Ovog lipnja stiže i njihov novi studijski album

  • Mixmag Adria
  • 17 May 2019
Premijera: PEZNT predstavljaju remix house klasika Todda Terrya – 'Keep On Jumpin'

U trenucima kada se nalaze na prekooceanskoj turneji u Australiji i na Baliju, naš priznati DJ i producentski duo PEZNT premijerno predstavlja novo izdanje – remix house klasika „Keep On Jumpin“ legendarnog Todda Terrya!

Terryeva „Keep On Jumping“ svjetlo dana ugledala je 1996. godine, i ubrzo je prerasla u nezaobilaznu house poslasticu svakog plesnog podija i postala bezvremenski klasik. Ovo je ujedno i jedna od omiljenih pjesama dua PEZNT, koji su dobili iznimnu priliku kreirati remix.

„Pripala nam je velika čast odraditi remix za legendu kao što je Todd Terry. Upravo „Keep On Jumpin“ je nama jedan od najdražih bezvremenskih klasika, nastao 1996. kada je pomeo chartove zahvaljujući odličnom grooveu i vokalima Jocelyn Brown i Marthe Wash, koje su ikone house glazbe kao i sam Todd Terry“ otkrivaju Blacksoul i Mark De Line, dvojica iskusnih producenata i DJ-a koji čine duo PEZNT i zaključuju: „Poprilično veliki zadatak je bio ispred nas, no mislim da smo uspjeli opravdati povjerenje koje nam je dao Todd, koji nas podržava od samog početka.“

Zahvaljujući Andyu Reidu i njegovom Phoenix Records, „Keep On Jumpin – PEZNT remix“ bit će objavljen 24. svibnja na svim digitalnim glazbenim platformama. Trenutno premijerno svira u radijskom eteru, dok online premijeru 17. svibnja donosi i Mixmag Adria!

PEZNT se trenutno nalaze na turneji u Australiji i Baliju – iza njih su nastupi u Brisbaneu i Sydneyu, a slijede još i Melbourne (16. svibnja),Mooloolaba (18. svibnja) te Seminyak (19. svibnja). Po povratku, započet će s pripremama za radno festivalsko ljeto, tijekom kojeg će pred domaćom publikom ponovno nastupiti na hvaljenom Defected Croatia festivalu, koji se tijekom kolovoza održava u Tisnom. Uz to, za lipanj su najavili i objavu novog studijskog albuma, naslova „PAID IN FULL“, koji će biti objavljen putem Blacksoul Music etikete.

Loading...
Loading...