Search Menu
Home Novosti Menu
Premieres

Premijera: Tom Bug remiksirao klasik 'Lovely Flight' Didier Sinclaira

Službeno izdanje dolazi 7. lipnja

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 4 June 2019
Premijera: Tom Bug remiksirao klasik 'Lovely Flight' Didier Sinclaira

Didier Sinclair je legendarni DJ i producent, pionir francuske house i techno scene koji je 2008. godine preminuo, ali iza sebe je ostavio brojna glazbena djela koja su ušla u povijest elektroničke glazbe.

Jedno od tih djela je definitivno 'Lovely Flight' koja je originalno izašla 2000. godine na Serial Recordsu. Label je ove godine odlučio izdati niz remikseva ovog poznatog umjetnika u njegovu čast koji je svoju karijeru započeo na radio postaji Studio 101 u Montepellieru na radio postaji Studio 101 davne 1982.

Nakon toga došao je na FG DJ Radio gdje je 1998. postao umjetnički direktor i ostao na toj poziciji sve do svoje smrti.

Trenutno su u prodaji tri kompilacije novih remikseva njegovih traka, a ovaj petak, 7. lipnja / juna izlazi i četvrti i posljednji dio na kojem ćete pronaći i dva remiksa regionalnih producenata; veterana scene Harisa, i pokretača Dobrog Housea, Tom Buga.

Mi ćemo vam premijerno predstaviti 'Lovely Flight' (Tom Bug Original Feel Remix), verziju koja je do jedne mjere ostala vjerna originalu, no Bug je legendarnu traku približio današnjem zvuku housea.

"Nadam se da će se starijim i novim clubberima svidjeti moja nova verzija, jer to mi je definitivno bila jedna od najdražih stvari koju sam često u originalnoj verziji puštao od svojih ranih dana za DJ pultom. Mogu se zahvaliti za ovu priliku Jean-Marie Konéu i projektu Ambasador koji nas je spojio i tako omogućio ovo."

Sva zarada od prodaje namijenjena je La Ligue Contre Le Cancer i inicijativi ECOLIERS du MONDE.

Poslušajte u nastavku!

Load the next article
Loading...
Loading...