Search Menu
Home Latest News Menu
Premieres

Premijera: TZ Project & Perceptor udružili snage na moćnoj techno traci

EP 'Plutonium Core' izlazi za Tama Records

  • Mixmag Adria
  • 9 November 2018
Premijera: TZ Project & Perceptor udružili snage na moćnoj techno traci

Novo izdanje koje zajedno potpisuju TZ Project i Perceptor izaći će na etiketi Tama Records/Dangerous Minds u vlasništvu Strahinje Djordjevica aka TZ Projecta, u ponedeljak 12.11.

Strahinja Djordjevic aka TZ Project je producent i DJ iz Bara, Crna Gora.

“TZ” u njegovom imenu navodno je skraćenica za “tzakani”, prema muzici sve cijenjenijeg artista, riječ je o prilično opasnom i britkom stilu industrijskog techna.

TZ Project iza sebe ima izdanja na priznatim etiketama, kao što su cijenjeni Italijanski ARTS, Lunar Limited koji drži Marla Singer i Tauten, ali i na vlastitoj etiketi. Na njoj su već izašla izdanja starih znalaca TKNO i Forest People, kao i Monosaccharide, Avoid & Mikadroid, te drugi zanimljivi domaći i strani underground autori.

Ovo izdanje sadrži dvije trake 'Plutonium Core' i 'Observable Universe' u kojima prevladavaju mračnije atmosfere, snažna i tvrda konstrukcija koju nose sirovi sintevi i grmljavina u najnižim frekventnim područjima i donose još jedno techno putovanje u izvedbi ova dva Crnogorska producenta. TZ Projekt je ponovo aktivirao Perceptorov techno reaktor.

Rezultate možete čuti na linku ispod.

Load the next article
Loading...
Loading...