Search Show Menu
Home Latest News Menu
Premieres

Premijera: Victor Ruiz

'Brujeria' EP

  • Mixmag Adria
  • 13 November 2017
Premijera: Victor Ruiz

Victor Ruiz se penje stazom uspjeha već neko vrijeme, a nedavno smo ga imali priliku slušati na Senso Sounds showcaseu, Olivera Huntemanna u Amsterdamu.

Autentičan artist s prepoznatljivim techno zvukom, za kojeg kažu da je konačno pronašao svoju zavodljivu stranu. Njegove produkcije imaju futuristički ton, koji je istovremeno uzbudljiv i plesan te ga često uspoređuju s artistima kao što je Maceo Plex.

Izdavao je glazbu za etikete kao što su Yoshitoshi Recordings na kojoj su izašli 'Rollercoaster' i 'Thunderstorm', Sprout Music i 'Interstellar' te 'Soul Seek', zatim Sudbeat Music, Hernana Cattanea na kojem je izdao 'Arise' s D-Nox & Beckers, a tu su i izdanja za Herzblut, Electric Ballroom, Elevate i druge.

Sada se vraća na Elevate label, s novim 'Brujeria' EP-em koji izlazi 17. studenog/novembra, a sastoji se od tri trake; naslovna, 'Vertigo' i 'Black Hole' koju vam premijerno predstavljamo.

'Black Hole' je hipnotička techno traka s arp melodijama koje traku neprestano podižu na sljedeći nivo, nepopustljivim ritmom i sjetnim padovima zbog kojih ćete se osjećati kao da letite iznad nekog ledenog krajolika.

Za ovu smo premijeru imali i nagradnu igru, ispod objave na našoj Facebook stranici: Tajna premijera: ???, a točan odgovor prvi je ponudio Benjamin Zelihić, koji je dobio ulaznicu za party u regiji po vlastitom izboru i kojeg molimo da se javi u inbox.

Premijeru 'Black Hole' poslušajte ispod.

'Brujeria' EP izlazi 17. studenog/oktobra preko Elevate.

Load the next article...
Loading...
Loading...