Search Show Menu
Home Latest News Menu
Premieres

Premijera: Andrea Ljekaj feat. Diyala

'The Unsaid' izlazi na berlinskoj Save Us etiketi

  • Mixmag Adria
  • 24 March 2017
Premijera: Andrea Ljekaj feat. Diyala

Andrea Ljekaj i Diyala udružili su se na ovoj „prljavoj“ deep house traci koja će izaći na EP-u s tri trake za berlinsku Save Us Etiketu.

Andrea Ljekaj je producent i DJ čiji materijal istražuje plemenite struje novog deep zvuka i melodičnog techna, a kvalitetu je dokazao izdanjima 'Above Humans' i 'Mantra' za renomirane etikete Get Physical i Save Us. Njegov je remiks Folie A Deux trake 'Pulse' nedavno izašao na vinilu, a iduća se ploča već sprema za početak 2017. godine. Njegovi su se autorski radovi i remiksi zavrtili na Burning Manu, BBC radiju i Boiler Roomu, a svoje su mjesto našli i u setovima ekipe kao što su Luciano, Jamie Jones, M.A.N.D.Y., Pig & Dan, Nick Warren i drugi asevi. Aktivnost u studiju ga nije spriječila da 2016. proputuje uz brojne nastupe diljem svijeta: Dubai, Ibiza, London, Berlin, Hamburg, Venecija i druge atraktivne lokacije.

Diyala je vokalistica iz Varaždina koja je provela djetinjstvo u New Yorku. Karijeru u Hrvatskoj započela je 1999, a prvo izdanje 'Raw', izdala je 2006. godine. 2008. izdala je album 'Raspstract', a 2009. negrađena je nagradom Zlatna Koogla za najbolju žensku izvođačicu. Drugi album 'D.i.Y' samostalno je izdala 2010.

Naslovna traka duboka je i „moody“ s filtriranim perkusijama, techy zvukom i ukusnim vokalom.

Do sada su je podržali Dubfire, Noir, Eelke Kleijn, Sasha Carassi, Steve Lawer, Nick Muir, Danny Tenaglia, Miguel Bastida, Tim Engelhardt, Just Her, Jonas Saalbach, Mixmag, Data Transmission, Kiss FM i mnogi drugi.

EP s tri trake izlazi u ponedjeljak, 27. ožujka, a možete ga naručiti ovdje.

Poslušajte premijeru trake 'The Unsaid'

Load the next article...
Loading...
Loading...