Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Pridružite nam se na Mixmag X Ultra party brodu

Tom Bug i DJ Max najavljuju vrhunske house zvukove

  • Mixmag Adria
  • 13 July 2017
Pridružite nam se na Mixmag X Ultra party brodu

Ultra Music Festival počinje sutra, 14. srpnja, a Mixmag Adria i Travel 2 Ultra udružili su se kako bi vam za vrijeme Ultra Europe Festivala pružili jedinstvenu zabavu na brodu.

Isplovljavanje kreće u 1 sat poslije podne, nakon čega slijedi 3 sata plovidbe uz najkvalitetniju house i tech house glazbu.

Za glazbenim kormilom naći će se dva provjerena hrvatska DJ-a i producenta, Tom Bug i DJ Max.

Tom Bug je DJ i producent kojeg zagrebačka house publika najbolje poznaje po njegovom novom brendu, Dobar House.

Prošle je godine počeo izdavati za Blacksoul Music, a nedavno je izdao traku i za talijanski Flashmob Records.

Nastupao je diljem Hrvatske u nekim od najboljih klubova, kao i u regionalnim gradovima poput Ljubljane, Beograda i Novog Sada te Španjolskoj i Slovačkoj.

Ove godine izdati će i za respektabilne engleske etikete Wired i Simma Red, a njegove mikseve i produkciju možete poslušati na njegovom Soundcloudu.

DJ Max je nagrađivani hrvatski DJ, producent i radio voditelj koji je igrao ključnu ulogu u razvoju hrvatske klupske scene te već 15 godina vodi radijsku emisiju 'Welcome To The Club' za koju je i osvojio nagradu Ambasador u kategoriji 'Najbolja radijska emisija'.

Nastupao je u mnogim klubovima u Hrvatskoj, te bilježi nastupe na Ultra Europe, Zrću, a ove godine nastupit će i na MTV Summer Blastu.

Njegova traka 'My World' pojavila se i na Ibiza Summer 2017 kompilaciji te je ujedno i prva traka hrvatskog producenta koja se našla na ovoj kompilaciji.

DJ Max je za Mixmag Adria pripremio i ljetni miks kojeg možete poslušati ispod.

Više informacija o samom događaju te ulaznicama pronađite ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...