Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Princeova vila s ljubičastim prilazom ide na dražbu

Skup i plemenit otočki posjed na Turks i Caicos otočju

  • Mixmag Adria
  • 30 May 2018
Princeova vila s ljubičastim prilazom ide na dražbu

Princeov luksuzni dom i imovina na Turks i Caicos otočju sada je na dražbi.

Nakon tragične smrti legendarnog umjetnika još u 2016. godini, Princeova je imovina bila zauzeta rukovanjem svih umjetničkih sredstava i nedovršenih djela.

U skoroj budućnosti možemo očekivati da će se objaviti Princeov nedovršeni memoar, novi Prince album kojeg je producirao Jay Z s velikim brojem neobjavljenog materijala, orkestralnom Prince tribute turnejom s Questloveom i još mnogo toga.

Princeovo utočište na Turks i Caicos otočju posljednje je imanje od umjetnika za prodaju od njegove smrti. Imanje od 5,74 hektara okruženo je vodom s tri strane i uključuje dvije privatne plaže, marinu i nekoliko zgrada s više od 10 tisuća četvornih metara. Najznačajnija značajka je dugačak, vijugav prilaz kojeg je Prince obojio u svoju prepoznatljivu ljubičastu boju nakon što je imanje kupio 2011. godine.

Dražba završava 12. juna, a ponuditelji moraju osigurati depozit od 100 tisuća dolara. Iako ne postoji minimalna ponuda, procjene govore da će nekretnina donijeti prihod on nekih 15 milijuna dolara.

Load the next article...
Loading...
Loading...