Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Priprema se treće izdanje Slurp! festivala

Tvrđava Punta Christo krije tri floora

  • Mixmag Adria
  • 7 August 2018
Priprema se treće izdanje Slurp! festivala

Slurp! okuplja najpoznatija imena domaće i regionalne elektronske glazbene scene uz renomirane inozemne goste na nekoliko živopisnih pozornica tvrđave Punta Christo, jedinstvenoj festivalskoj lokaciji na istoimenom malom poluotoku u blizini Štinjana i Pule, nasuprot Nacionalnog parka Brijuni.

Slurp! festivalski koncept održava se kroz četiri pojedinačna događanja tijekom ljetne sezone, od kojih su već dva obilježila rejversku scenu u lipnju i srpnju, dok fino zagrijani nestrpljivo iščekujemo druga dva izdanja koja će se održati 11. kolovoza i 22. rujna.

U trenutnom fokusu nam je treće izdanje ovogodišnjeg Slurp!-a (11. kolovoza) koje donosi čak tri floora na tvrđavu Punta Christo: Vakum Records floor, Tech floor i bRave floor. Vakum floor predvode gosti iz Italije; Dona aka DJ Plant Texture i Ancut, tech floor predvodi domaći producent Ivan Komlinović, te bRAVE x Creme Organization floor TLR iz Nizozemske. U nastavku otkrijte vibre koje ti donose ova tri floora.

Slurp! Vol. 3: w/ Vakum, Tech, bRAVE x Creme Organization floors

  • Subota 11.08.2018.
  • Fort Punta Christo
  • Štinjan / Pula / Croatia
  • 22-06 h
  • ulaz: 70/80 kn

VAKUM FLOOR

DONA aka DJ PLANT TEXTURE (Ilian Tape, Creme Organization, IT)

Posvećenost, istraživanje i individualnost su vrijednosti koje karakteriziraju Donu kao glazbenika. S pozadinom u udaraljkama, bubnjevima i studiju klavira, Dona je brzo našao svoj put kroz eksperimentiranje s mašinama. Konstantno redefinirajući svoje granice i poboljšavajući svoje sposobnosti dizajniranja zvuka, Dona je ronio u dubine elektroničke glazbe, od junglea do drum and bassa, od housea do techna i pri tom prolazeći i kroz ambijentalnu glazbu. Njegova izdavačka kuća “Points”, na kojoj su objavljena imena poput Jamal Moss, Anthony Shakir, Patrice Scott i Vakula, te njegov projekt DJ Plant Texture, najvažnije su točke njegove karijere posljednjih godina. U 2016. godini, reinterpretacijom UK Low Fi Junglea, drum and bassa te hardcore zvuka, svjedočila su izdanja na labelovima kao što su 10Pills Mate (Lobster Theremin Side Label), Unknown To The Unknown, Creme Organization i Ilian Tape.

facebook.com/musicfroma662
soundcloud.com/dona-sound

ANCUT (Discarded Gems Berlin)

Uglavnom pod utjecajem ranog detroitskog zvuka i rimske house i techno scene iz 90-tih, Marco se polagano probijao kao producent i DJ. Trenutno živi u Berlinu gdje je osnovao Analogcut Mastering i Vinyl Dubplates. Uz to, on je strastveni sakupljač synthova i bubanj mašina. Ovo će biti njegov prvi nastup u Hrvatskoj!

soundcloud.com/marco-pellegrino
soundcloud.com/discarded-gems

ANCUT

BORUT CVAJNER (Vakum Records)

DISRUPTED PROJECT (Vacum Records)

EVAN (Vakum Records)

TECH Floor

IVAN KOMLINOVIĆ - live

Više od dvadeset godina karijere DJa uz koju su se vezali različiti događaji, te brojna postignuća u glazbenom stvaralaštvu i nastupima. Ipak, čini se da je u posljednje vrijeme ovaj zagrebački DJ, producent, inženjer zvuka, mastering inženjer, live performer, dodatno pritisnuo papučicu gasa, te je cijeli svoj profesionalni opus podigao na višu razinu. Iako u svojim DJ setovima vrlo često stilski putuje kroz prilično različite žanrovske forme, uvijek sebe svrstava u techno DJe te je kao dio techno line-upa nastupio na nebrojeno puno partya i festivala u regiji i šire. Brojna izdanja za uglavnom inozemne labele ukazuju na njegovo prirodno okruženje: studio.Tamo provodi puno vremena radeći na svim fazama razrade ideja i realizacije od inicijalne ideje do masteringa. U novije vrijeme, studio je i svojevrsni "labos" u kojem stalno dorađuje, mijenja i usavršava, jedno novo poglavlje u karijeri i prilično jedinstvenu artističku formu...Ideja live acta nije bila neka novost, no prijelomni trenutak se dogodio 2015. godine na Moondance festivalu kada je s live-actom nastupio uz artiste kao što su Octave One i Analog Cops.

facebook.com/ivan.komlinovic
residentadvisor.net/dj/ivankomlinovic

IVAN KOMLINOVIĆ

ADOO

ISAN HETS

HERCEG

KARAMATICH - warm up

bRAVE X Creme Organization Floor

TLR (NL)

Od prvih avantura u vinilu prije tridesetak godina, DJ TLR bira živopisne vruće i osvježavajuće hladne sastojke za svoj jedinstveni groove. Rani su dani haaške acid scene obilježeni radosnim skvoterskim duhom prkosa i prijezira spram normi, kojim on tvrdoglavo zrači i danas. Imena poput Legowelt, Alexander Robotnick, Rude 66, D’Marc Cantu itd., lansirana su u sam vrh klupskog undergrounda zahvaljujući njegovoj predanosti i radu na sceni. Osnivač je svjetski cijenjenih etiketa Crème Organization, R­Zone i Crème Jak, ali i traženi stručnjak za usijavanje atmosfere na podiju. Zvuk gradi kombinirajući electro/techno, acid/jakbeat, hip­hop i jungle, a čuven je po visokozapaljivim setovima za publiku koja pleše preko svih granica!

facebook.com/cremeorganization
soundcloud.com/cremeorganization

TLR

IKONAL

MAJA PA

Facebook event Slurp! info Twitter YouTube
Load the next article...
Loading...
Loading...