Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Project Vojarna je blizu, a line-up spreman!

Techno vikend na šibenskom području

  • Mixmag Adria
  • 26 February 2018
Project Vojarna je blizu, a line-up spreman!

Za dvodnevni event u organizaciji Decoded Records i Glazbene udruge Echo, Project Vojarna Winter Edition, koji će se nadolazećeg vikenda, 2. i 3. ožujka održati u Vojarni Bribirskih knezova, upotpunjen je line-up.

Uz otprije najavljene Škote Gary Becka i Graeme Reedieja iz producentskog i DJ dua Silicone Soul, te Edy C-a, Skeptika aka Pero Fullhouse te DJ Jocka, u Vojarni će nastupiti i Life4Funk, Jolly Joke, Eggy, Scheva, Zorro, Chuby, Bsside, Amigoo, Mladen, Bake Jr, Santiago Batacosta. Nick Jelly, Domagoj P, Ante Banić. Mani i Gjuro.

Masivan laser show, techno i Vojarna.

Ulaznice možete do 2. ožujka nabaviti po cijeni od 100kn preko Adria Ticketa, dok će na dan eventa cijena ulaznice biti 100 kn po danu.

No, mi ćemo vam također pokloniti dvije ulaznice za ovaj dvodnevni techno spektakl, a možete ih osvojiti ako u komentarima ispod ove objave na Mixmag Facebook stranici linkate traku ili mix nekog od selektora s line-upa. Dva komentara s najviše lajkove, osvajaju po ulaznicu. Dobitniike proglašava Skeptik. U četvrtak u 12h. Sretno!

Više informacija ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...