Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Project Vojarna završio veliko ime za veliki ljetni spektakl - u Šibenik stiže 'jesterhead' svjetske glazbene scene!

Sprema se veliki ljetni open-air spektakl

  • Mixmag Adria
  • 25 April 2018
Project Vojarna završio veliko ime za veliki ljetni spektakl - u Šibenik stiže 'jesterhead' svjetske glazbene scene!

Nakon što su prošlog ljeta ujedinili publiku te nakon što su na zimu objasnili što je to techno vikend, Decoded Records i Glazbena udruga Echo predstavljaju Project Vojarna Open Air party, koji će se održati 27. srpnja/kolovoza u Vojarni bribirskih knezova u Šibeniku, gdje će glavni gost biti megazvijezda iz Njemačke i 'jesterhead' elektronske glazbe Boris Brejcha.

Artist koji je u kratkom vremenu osvojio svijet, ponajviše zbog posebnosti i unikatnosti svog zvuka, koji je sam nazvao 'hightech minimal', svoju je glazbenu edukaciju započeo još kao dijete. Za ono čime se danas bavi, savršeno mu je došlo što je kao klinac naučio svirati bubnjeve i klavir, a njegova glazba prožeta je žanrovima u rasponu od electra, break beata i IDM-a, do techna s ponekim ambijentalnim dijelovima.

Za Brejchu, nije dovoljno samo baviti se postojećom glazbom, već gura granice pokazujući svojoj publici koliko minimal techno može biti uzbudljiv te kako može biti puno više od jednostavne glazbe. Boris Brejcha puno je više od minimal techno artista, on je pionir, iz jednostavnog razloga jer nijedan žanr ne može opisati njegov stil. Zbog toga je odlučio stvoriti vlastiti - hightech minimal.

Ovog uzbudljivog artista već smo imali prilike poslušati uživo, a upravo zbog toga želimo opet, pa je veliki open air koji se sprema u bivšoj Vojarni bribirskih knezova za to idealna prilika.

"Generalni pokrovitelj ovog hvalevrijednog eventa je Grad Šibenik, pa se ovom prilikom zahvaljujemo gradonačelniku Željku Buriću, dogradonačelniku Pašku Rakicu koji je ujedno i kum ovog projekta, dogradonačelniku Danijelu Mileti te cijeloj gradskoj upravi što su prepoznali potencijal ovog projekta. Generalni medijski pokrovitelj je Mixmag", rekli su organizatori.

Earlybird ulaznice za ovaj veliki ljetni spektakl bit će dostupne od sutra, 26. travnja, po cijeni od 50kn.

Be There! Project Vojarna /w Boris Brejcha

Load the next article...
Loading...
Loading...