Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Project Vojarna Rewind - premotavanje na Silikonca i dobar trening za veliki ljetni spektakl

Vojarna postaje više od projekta

  • Mixmag Adria
  • 10 April 2018
Project Vojarna Rewind - premotavanje na Silikonca i dobar trening za veliki ljetni spektakl

Da se Šibenik u posljednje vrijeme penje visoko na ljestvici undergrounda, najviše je zaslužna zainteresirana publika, no zasluge svakako idu u smjeru ekipe okupljene oko Projecta Vojarna, koji su svojim predanim radom probudili šibensku, ali i dalmatinsku scenu.

Vojarna Rewind naziv je nove glazbene poslastice koju spremaju Decoded Records i Glazbena udruga Echo te koja će sigurno utažiti apetite za dobrim technom. Kako su okrutna zima i led okovali zračnu luku u Škotskoj, publika je u prošlom izdanju Vojarne ostala zakinuta za Graeme Reedieja iz Silicone Soula.

Budući ekipa Projecta Vojarna ne ostaje dužna svojoj publici, poznati Silikonac stiže 5. svibnja u Šibenik, publici koja ga iščekuje još od prošlog izdanja Vojarne.

Osim Silikonca, na Vojarna Rewind eventu nastupit će i domaćin Edy C (Decoded Records), Bsside, Josip Petrov, Paleolitik i Ante Banić. Naravno, tu je i snažan afteraški bataljun, pa će se za ranojutarnje vibre pobrinuti Chuby & Amigoo.

Uz masivan laser show, hrpe techna i Vojarnu svibanj ne može bolje početi, a šuška se i da je potvrđen headliner za veliki ljetni open air Project Vojarna, što ćemo ekskluzivno najaviti preko Mixmaga.

Earlybird, odnosno kako ih organizatori nazivaju - Ranoptičje ulaznice su rasprodane, a drugi kontingent ulaznica je u prodaji po 60kn na svim pretprodajnim mjestima Adriaticketa.

Kako nam je bilo uz fantastičnog Gary Becka, pogledajte ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...