Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

Proljeće je vrijeme za nove Conversice, a sada na njih možete ostvariti 25 posto popusta

Pronađite i Chuck Taylor All Metallics kolekciju

  • Mixmag Adria
  • 22 April 2017
Proljeće je vrijeme za nove Conversice, a sada na njih možete ostvariti 25 posto popusta

Jeste li znali da se svake 43 sekunde proda jedan Converse model? Buzz Sneaker Station vam do 24. travnja donosi 25% popusta na novu Converse kolekciju!

Ako ste veliki zaljubljenici u Converse i u ormaru brojite nekoliko modela, sada je idealna prilika da svoju kolekciju nadopunite modelima iz nove kolekcije.

Najnoviji modeli iz Converse radionicu su visoki i niski modeli u metalik boji, koji će se savršeno uklopiti u proljetni urbani gradski look. Zlatna, srebrna i metalik siva jednostavno su nepogrešivi odabiri ove sezone! No, za sve ''klasičare'', na popustu su i kolekcije u klasičnim Converse bojama.

A za sve koji su u blizini Arena Centra Zagreb, Tower Centra Rijeka, Supernove Zadar i Mall of Split, mogu svratiti i u Buzz Sneaker Station trgovinu gdje ih do 24.travnja očekuje 20% popusta na drugi kupljeni artikl iz nove kolekcije.

Posjetite Buzz Sneaker Station jer popust od 25% na Converse vrijedi na webu do 24. travnja., a sve detalje možete pronaći na njihovom Facebook i Instagram profilu.

Load the next article
Loading...
Loading...