Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Prunk: "Drago mi je da postoji house zajednica u Hrvatskoj"

Nizozemski DJ razgovarao je s Dobrim Houseom uoči nastupa u Zagrebu ove subote

  • Mixmag Adria / FOTO: Prunk Facebook page
  • 29 March 2022
Prunk: "Drago mi je da postoji house zajednica u Hrvatskoj"

Najisčekivaniji house tulum održat će se ovu subotu u klubu Aquarius na Jarunu.

Dobar House po prvi puta u Zagreb dovodi začetnika sve popularnije nizozemske etikete PIV Records, Prunka! Uz njega će nastupiti i M-High, producent i A&R PIV Recordsa kojem će ovo također biti prvi nastup u Zagrebu, ali i Hrvatskoj.

Uz njih tu je i domaća postava Dobrog Housea, Elena Mikac, Soulfreq te Tom Bug & Grooveline, a organizatori su nedavno popričali sa svojim glavnim gostom u intevjuu objavljenom na njhovoj novoj web stranici dobar.house.

U kratkom razgovoru Prunk je otkrio tko su mu uzori, koji su mu planovi za 2022, smiješnu zgodu s jednog putovanja i što misli o Hrvatskoj, pa čak i tko mu je najdraži nogometni igrač.

"Drago mi je da postoji house zajednica u Hrvatskoj."

"Prvi put nastupam u Zagrebu, ali u Hrvatskoj sam već nekoliko puta nastupao, a volim doći i ljetovati.

Na upit oko toga kako je pokrenuo sada planetarno popularni PIV Records, rekao je:

"House volim od svoje 11 godine i oduvijek mi je bila želja pokrenuti vlastiti label. Organizirao sam puno evenata i trudio sam se dovoditi kvalitetna imena.

Često je klub znao biti prazan jer nitko nije znao DJ-a koji nastupa, pa sam prije otprilike šest godina odlučio promijeniti koncept i bukirati DJ-eve koji ujedno izdaju za moj label. To mi je omogućilo promoviranje eventa i izdanja istovremeno...sve je počelo u amsterdamskom Chicago Social Clubu..."

Tvrdi da je našao odličan balans između nastupa i privatnog života, u studiju je 2 dana u tjednu, vikendom nastupa, a ostalo je s obitelji. Kako kaže za sebe, s njim nikad nije dosadno jer mu se često događaju čudne stvari:

"Prošli sam mjesec morao letjeti u Kostariku. Moj let je trebao sletjeti u zračnu luku Liberija. Tada sam saznao da će avion još jednom stati na drugom mjestu u Kostariki zvanom San Jose, no bilo mi je dosta letenja...

Pitao sam nekoga u avionu kolika je Kostarika i dobio sam odgovor da je iste veličine kao Ibiza. Pomislio sam, "OK, onda ću unajmiti auto do svojeg hotela blizu Tamarinda". GPS je rekao da me čeka put od 5 sati. Nikada neću zaboraviti ovaj put jer sam se vozio sam po mraku, a noću sam naletio na magarca i na kraju mi je trebalo 8 sati."

Od djetinjstva obožava Ian Pooleya, s čijom glazbom ga je upoznao brat, a želi da PIV postane velik baš kao Defected, samo s njihovim vlastitim zvukom.

Intervju je završio s njegovom ljubavlju prema nogometu: "Veliki sam obožavatelj nogometa, a jedan od meni najdražih igrača je Luka Modrić. Možda biste ga mogli pozvat u klub!"

Cijeli intervju možete pročitati ovdje.

Ostale informacije o ulaznicama i eventu pronađite u nastavku.

Regular i grupne ulaznice za ovaj događaj možete nabaviti na ovom linku, a više informacija o samom eventu na Facebooku.

Covid potvrde su obavezne, vrata se otvaraju u 19h, a klub će raditi do 2 sata.

Loading...
Loading...