Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Prvi Slurp! već ove subote!

Tvrđava Punta Christo

  • Mixmag Adria
  • 12 June 2018
Prvi Slurp! već ove subote!

Slurp! okuplja najpoznatija imena domaće i regionalne elektronske glazbe uz renomirane inozemne goste na nekoliko živopisnih pozornica tvrđave Punta Christo, jedinstvenoj festivalskoj lokaciji na istoimenom malom poluotoku u blizini Štinjana i Pule, nasuprot Nacionalnom parku Brijuni.

Slurp! festivalski koncept održava se kroz četiri pojedinačna događanja tijekom ljetne sezone, po jedan Slurp! svakog mjeseca; lipanj, srpanj, kolovoz i rujan. Datumi Slurpa! 2018. su 16. lipnja, 14. srpnja, 11. kolovoza i 22. rujna.

Na prvom izdanju vas očekuju Nick & Pepi, osnivači emisije Adriatic Coasting koju rado slušate na Yammat.fm-u, Unique i XXL iz Pule te Paliska koji će se pobrinuti da se pošteno zagrijete.

Više informacija o samom događaju možete pronaći ovdje, a Mixmag Adria za vas ima 2x3 ulaznice!

Kako biste osvojili ove tri ulaznice, potrebno je točno odgovoriti na pitanje (u komentraima Facebook posta ovog članka na našoj Mixmag Adria Facebook stranici) koliko će se Slurp! događanja održati ove sezone. Nasumično biramo tri pobjednika s točnim odgovorom! Pobjednike objavljujemo u petak, 15. lipnja u podne. Sretno!


Load the next article...
Loading...
Loading...