Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Record Store Day u PDV-u

Nezaobilazan dan slavlja vinilne kulture

  • Mixmag Adria
  • 18 April 2018
Record Store Day u PDV-u

Record Store Day kao nezaobilazan dan, i slavlje vinilne kulture svake godine bilježi porast, te svekoliki interes audiofila, glazbenika, konzumenata i raznih vezanih branši glazbene industrije.

Tim PDV daje svoj obol u obliku raznih popusta vlastitih izdanja, ostalih etiketa koje distribuiraju, i cielodnevnog DJ programa u njihovom dućanu. Tako će na sva PDV izdanja (LP/CD) popust od 20% razveseliti mnoge, te popust od 10% na izdanja ostalih etiketa koje imaju u distribuciji.

Da bi slavlje bilo potpuno pobrinut će se pojedini članovi bendova koji su izbacili svoje uratke pod okriljem etikete PDV, ili redovito zajedno surađuju na raznim poljima nezavisne kulture. Pridružite im se u dućanu ploča u Međimurskoj 21 (prvi kat Pločnika), od 11h-21h. Tako će se rame uz rame tj. miks pult za miks pultom izredati članovi bendova Waitapu, Ha Det Bra, Stonebride, Radikal Dub Kolektiv, Cojones, Ponor, Kozmodrum, Bamwise, te DJ/producent Jan Kinčl.

Očekuje vas šarolika vinilna zabava. Na repertoaru će biti stilovi, (pod)žanrovi svih boja, te oblika prema ukusu pojedinaca, bez unaprijed postavljenih parametara i ograničenja.

Više na Facebook eventu.

U nastavku pogledajte Mixmag Adria i Education TV stream albuma Ilije Rudmana koji se nedavno održao u PDV dućanu.

Load the next article...
Loading...
Loading...