Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Riva Starr dolazi na proslavu 20 godina Tom Buga

Velika obljetnica održat će se na Dobrom Houseu u Petom Kupeu

  • Mixmag Adria I FOTO: Defected Eden Ibiza / Dobar House
  • 6 October 2022
Riva Starr dolazi na proslavu 20 godina Tom Buga

Dobar House 12. studenog 2022. slavi 20 godina karijere jednog od najpoznatijih i najnagrađivanijih hrvatskih house DJ-eva - Toma Buga!

Kao specijalni gost ove važne obljetnice, nakon dugih 10 godina, u Zagreb stiže Riva Starr!

Entrio ulaznice

Riva Starr je uz Phebe Edwards potpisnik jednog od najvećih house hitova 2021. – 'Love Divine' – pjesme koja je iste te godine bila jedna od himni Dobar House partyja kao i jedna od najzastupljenijih u setovima Tom Buga. Naravno osim 'Love Divine', tu su i brojne druge stvari koje su im obilježile partyje poput njegovog projekta Star B (s Mark Broomom) – 'Fire', 'The Feeling' s Gavin Holliganom, i 'Scat Dub'.

Riva je majstor remiksiranja, tako da nije ni čudno da je remiksirao neke od najvećih house hitova poput 'Groovejet' ili 'Hey Hey', Moralesov 'Needin' You' ili mega hit 'Superstylin' Groove Armade. Iza njega su i suradnje s Fatboy Slimom (Eat Sleep Rave Repeat), Dennis Cruzom, Camelphatom i Arthur Bakerom, a lista je poduža.

Hrvatski partijaneri su ga možda najbolje mogli upoznati na Defected Croatia festivalu gdje je nastupao svake godine od 2016, a osim hrvatskog terena nastupao je sve od klubova poput Ministry Of Sounda, Egga i Printworksa u Londonu, do mega festivala poput Glastonburya, što dokazuje i njegovu glazbenu širinu i spretnost prilagođavanja situaciji.

Izdao je glazbu za Defected, Cajual, Hot Creations, Club Sweat, Pets Recordings, Dirtybird, i mnoge druge, a sam je osnivač i vlasnik Snatch! Records i Brock Wild.

Riva Starr je 2019. putem svoje etikete Snatch! Records izdao i Tom Bugov EP 'Changed My Life' kojeg su podržali Franky Rizardo, Low Steppa, Chus & Ceballos, Crhis Lake, Format B i mnogi drugi. Dvije godine nakon, Tom izdaje još jedan Snatch! EP ovog puta sa svojim čestim suradnikom – Groovelineom s kojim dobivaju podršku Claptonea, Nasser Bakera, Jax Jonesa i drugih.

U dvadeset godina svoje karijere, Tom Bug je nastupao diljem Hrvatske, sudjelovao u organizaciji i promociji House Fusion klupske večeri prvog desetljeća ovog milenija, predstavljao Hrvatsku na Burn Residency natjecanju, osvojio Ambasador nagrade za najbolji house singl 2020 i titulu najboljeg DJ-a 2017. godine, bio nominiran za nagradu Elector, te najbitnije od svega, osnovao sad svima dobro poznati brend Dobar House.

Kao label, Dobar House je okupio i okuplja mlade producente iz cijelog svijeta, a pretežno iz Hrvatske i regije, kao i legendarna ili relevantna internacionalna imena.

Kao klupska večer, Dobar House je okupio najveće ljubitelje house glazbe, ali i upoznao nove generacije clubbera s house glazbom te im pružio sigurno mjesto za uživanje uz najbolju moguću glazbu i brdo nasmijanih ljudi koji su postali jedna velika obitelj.

Za warmup ovog velikog Dobar House partyja brine se Elena Mikac.

U prodaji su dostupne Early Bird Phase 2 ulaznice u ograničenim količinama, pa zgrabi svoju što prije!

Sve ostale informacije možete pronaći na službenom Facebook eventu!

Loading...
Loading...