Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Road 2 Moondance stiže u Osijek!

Posjetitelje očekuju i vrijedne nagrade

  • Mixmag Adria
  • 15 May 2018
Road 2 Moondance stiže u Osijek!

Vodeći hrvatski underground techno festival organizira promotivnu turneju Road 2 Moondance koja se nakon niza održanih partya održava i u Osijeku,klubu Oxygene 19. svibnja 2018Oxygene 19. svibnja 2018.

Organizator Moondance festivala i jedan od vodećih ljudi hrvatske techno scene, Skeptik aka Pero FullHouse, glavni je gost promo partyja Road 2 Moondance Osijek u klubu Oxygene i rasplesati će Osijek sa svojim tvrdim underground setom.

Uz njega za pult staju Recoil (Osijek) i Tom Spock (Vukovar) poznati po organizaciji evenata pod nazivom Temptation i MNO te radio emisijom o elektronskoj glazbi pod nazivom Radio Underground.

S obzirom da se radi o promociji Moondance festivala, 50. i 150. karta kupljena za ulaz na Road 2 Moondance Osijek osvaja ploču Moondance Recordsa, a 100. i 200. ulaznica te vodi na najveći underground techno festival u Trogirsku Kulu Kamerlengo 9+10+11 kolovoza 2018.

MOONDANCE FESTIVAL koji se od 2012. godine održava u trogirskoj Kuli Kamerlengo svojim beskompromisnim line upovima, state of the art razglasom, poznatim svjetskim video umjetnicima, edukativnim programima kao i egzotičnom lokacijom nametnuo se kao vodeći underground techno festival u Hrvatskoj i regiji. Balansirajući između Detroita i Berlina Moondance donosi ono najbolje iz oba svijeta spajajući originalni techno s novim futurističkim i često eksperimentalnim tendencijama u technu. Moondance je prepoznala publika koja je iz godine u godinu sve veća kao i neki od vodećih svjetskih i domaćih magazina. Dobitnika nagrada Ambasador 2016 i 2017. za najbolji domaći festival Forbes magazin je 2016. svrstao među najpoželjnije europske festivale. Provjerite zašto.


Load the next article...
Loading...
Loading...