Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Roberto Ingram dolazi na jug Hrvatske

Svestran lik se vraća nakon više od 10 godina

  • Mixmag Adria
  • 30 January 2018
Roberto Ingram dolazi na jug Hrvatske

Prvu ploču kupio je 1977, svoj prvi gramofon 1979, počeo je vrtiti i postao ulični plesač 1980, a do 1985 bio je profesionalni plesač i koreografer. Počeo je puštati glazbu u Los Angelesu 1988, a 1996 se preselio u Njemačku.

Govorimo o Robertu Ingramu, Amerikancu koji je rodni Ohio zamijenio njemačkim Munchenom. Ovaj svestrani DJ i producent dolazi u subotu, 3. veljače u dubrovačke Lazarete, gdje će u velikoj lađi nastupiti uz domaću podršku koju čine Mijo, Matt Butt i Branimir.

Ingram se vraća u Lazarete nakon više od 10 godina, a budući ima eklektičan stil sa zločestim grooveom te ne podliježe okvirima žanrova, u njegovom setu može se očekivati puno iznenađenja.

Dvadeset godina na sceni, nastupao je na mnogim svjetski poznatim eventima i festivalima, kao što su Tribal Gathering, Sketch Pad, Valkana Beach Festival, F-Scope, Rave On Snow, ali i na berlinskom Love Paradeu, a kao producent je surađivao s Konrad Buckler Cocepts, Stephan Reidelom, Alex Flatnerom i drugima,

Osim toga, vlasnik je Inspiration Network, ureda za konzalting, glazbenu produkciju i evente, a neki od njihovih partyja su Eastside Session, Blowfish i Celebration Of Life.


Ulaznice možete kupiti na ulazu, na blagajni kluba, po cijeni od 70kn, a možete probati osvojiti 2x1 ulaznicu, ako u komentarima ispod ove objave, na Mixmag Facebook stranici, linkate mix ili traku nekog od selektora s line-upa. Dva komentara s najviše lajkova dobivaju ulaznicu.


Load the next article...
Loading...
Loading...