Search Menu
Home Novosti Menu
Podcast

Simulation Records i Mixmag Adria predstavljaju novi mjesečni podcast!

SIMULATION 4th DIMENSION 001 - Brigado Crew

  • Mixmag Adria
  • 11 February 2019
Simulation Records i Mixmag Adria predstavljaju novi mjesečni podcast!

Simulation Records je nova hrvatska izdavačka kuća koja trenutno bilježi jedno izdanje koje smo vam i premijerno predstavili.

Sada su momci s etikete u suradnji s Mixmag Adria portalom pokrenuli novi serijal podcasta kojim će predstaviti inozemne i regionalne izvođače čiju će glazbu izdavati.

‘Simulacija u svom osnovnom značenju je oponašanje, no simulacija se može opisati kao i generalna proba pred veliki događaj, a postoji da bi isti bio perfektno izveden.’

Pred nama je prvi podcast na kojem gostuju Brigado Crew, a s momcima smo napravili i kratak intervju kojeg možete pročitati u nastavku.

m: Tko je vaša najveća inspiracija?

BC: Mnogo toga nas inspirira, haha, osim naših života, obraćamo pozornost na umjetnike poput Hernan Cattanea, Solomuna, Maceo Plexa, Sashe, Digweeda... No inspiriraju nas i drugačiji umjetnici i bendovi poput Pink Floyda, Depeche Modea, New Ordera, David Bowiea, The Curea, REM-a i drugih.

m: Koja pjesma vam nikad neće dojadit ma koliko god ju puta čuli?

BC: New Order - Blue Monday

m: Beatport ili Traxsource?

BC: Beatport

m: Vjerujete li u mogućnost "čitanja publike" - i kako sami to prakticirate?

BC: Naravno! Svaki klub, svaka zemlja, svaki grad je drugačiji. Možeš imati neke trake u playlisti i neku prije smišljenu ideju, no kad kreneš puštati glazbu vidiš kako ljudi reagiraju, kako plešu i kako se kreću, pa zatim kreneš razmišljat koje trake bi pomogle generirati ono što želiš.

Uvijek u klub dođemo ranije kako bi pročitali publiku i volimo poslušati warmup te raspraviti o tome kakvu priču želimo ispričati klubu u kojem se nalazimo.

m: Što volite u sceni elektroničke glazbe?

BC: Putovanja su za nas najljepša iskustva koja možemo imati.

Provodimo puno vremena u studiju, pa smo sretni podijeliti sa svijetom ono što radimo i volimo! Naravno, volimo i upoznavati ljude iz čitavog svijeta, otkrivati razne kulture, klubove...to je to!

m: Kao umjetnicima, koji su vam glavni izazovi trenutno?

BC: Pfff, o ovome bi mogli pričati satima. No spomenut ćemo najveće - imamo u planu pokrenuti vlastitu etiketu, imamo dvije trake s nadolazećeg albuma na kojem želimo pokazati sve naše glazbene pravce, za što će biti potrebno malo vremena, no želimo stvoriti nešto jedinstveno s prijateljima glazbenicima i pjevačima!

m: Najbolje jelo koje znate pripremiti?

BC: Brian ne zna kuhati haha.

Martin nije ekspert, ali radi dobru pastu.

Coffee or Tea?

Martin: Čaj
Brian: Kava

Load the next article
Loading...
Loading...