Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Sintesajzer u stilu filma Blade Runner omogućava vam da se osjećate kao replikant

Uređaj Deckard’s Dream postao je jedna od najzapaženijih sprava na berlinskoj konvenciji sintesajzera Superbooth

  • Mixmag Adria
  • 11 May 2018
Sintesajzer u stilu filma Blade Runner omogućava vam da se osjećate kao replikant

Početkom godine, Electronic Beats je primio informaciju kako je japanska tvrtka Black Corporations, pripremila polifonijski sintesajzer inspiriran filmom Blade Runner. Komercijalnog naziva Deckard’s Dream, prema sceni iz filma u kojoj Harrison Ford sanja jednoroga. Deckard’s Dream je temeljen na zvukovima klasičnog uređaja Yamaha CS-80, a sadrži nove specifikacije kao što je polifona aftertouch podrška i mnoštvo analognih efekata.

Sintesajzer je na najbolji mogući način predstavljen javnosti na berlinskoj godišnjoj konvenciji elektroničkih glazbala Superbooth, gdje je ljubiteljima znanstvene fantastike i ljubiteljima sintetičkog zvuka pružena prilika da sami uživo testiraju uređaj.

Kao što možete čuti na gornjem videu, Black Corporations je napravio nevjerojatan posao reanimacije izvornih filmskih zvukova klasičnog uređaja Yamaha CS-80, kombiniranih s izrazito naglašenim mogućnostima ekspresije. Sintesajzer je dostupan kao već unaprijed sklopljeni uređaj, ili kao "uradi sam" paket, a također sadrži i Expander, vanjsku jedinicu za efekte, dizajniranu za isključivo rad s ovim vrhunskim sintesajzerom. Ovdje možete posjetiti web stranicu na kojoj je najbolje predstavljen Deckard’s Dream.

Load the next article...
Loading...
Loading...