Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

"Sirovi njujorški house" na otvaranju sezone Dobrog Housea

Man Without A Clue po prvi put u Zagrebu

  • Mixmag Adria
  • 10 October 2017
"Sirovi njujorški house" na otvaranju sezone Dobrog Housea

Van svih očekivanja, tihi gradić na sjeveru Nizozemske izrodio je Man Without A Cluea, DJ-a i producenta koji je surađivao s originatorima house zvuka, legendama poput Todd Terrya, Kenny Dopea i Rogera Sancheza, koji su ga širokih ruku primili na scenu, prozivajući ga broj 1. producentom sirovog NYC zvuka kojem su oni pioniri.

Sada, nakon brzog uspona s gažama u Egg London, Defected Croatia, Ministry Of Sound te izdanjima za Defected, DFTD, King Street, Simma Black te vlastitu Clueless etiketu koju je pokrenuo 2015., Man Without A Clue po prvi put stiže u Zagreb i to na Dobar House..

Dobar House kreće u svoju treću sezonu, po prvi puta u klub Klub., a kako organizatori kažu, svoju publiku su htjeli nagraditi kvalitetnim internacionalnim gostom koji "odgovara zvuku Dobrog Housea".

Uz mladog Nizozemca u usponu, nastupit će i zagrebački dvojac PEZNT, koji se polako probija na europsku house scenu brojnim izdanjima za etikete poput Blacksoul Music, Glasgow Underground, Safe Music, Wired, Toolroom, Full Intention, a njihovu hit traku, 'Burek' licencirao je i veliki Defected.

Njihova aktualna house traka izašla je na ADE sampleru Blacksoul Musica, i trenutno se nalazi na svim Traxsource "hype" i "essential" listama, a kako stvari stoje na top 100 house listi, uskoro će traka 'Dance On' s vokalistom Andy Rodom ući u top 10.

Naravno, kao i uvijek, nastupit će i osnivač projekta, Tom Bug, dugogodišnji zagrebački house DJ te burnResidency pobjednik iz 2015. Tom je s izdanjima krenuo 2016. godine kad je izdao dva EP-a, jedan solo, a jedan s Groovelineom na Blacksoul Musicu.

2017. izdao je nekoliko solo traka na kompilacijama za već spomenuti Blacksoul i Flashmob, izdao EP s Groovelineom za britansku etiketu Simma Red, te singl 'Trump It' za Wired.

Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti na ulazu u Klub. po cijeni od 50 kuna prije 1 ujutro i 60 kuna nakon, ili po posebnoj pretprodajnoj cijeni od 40 kuna u ograničenim količinama. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti ovdje, a ostale informacije pronađite na Facebook eventu.

Mixmag Adria dijeli 1x2 ulaznice za ovaj događaj, a sve što je potrebno napraviti je na ostaviti komentar s tagom osobe koju želite povesti sa sobom na komentaru posta ovog članka na našoj Facebook stranici.

Load the next article...
Loading...
Loading...