Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Skober premijerno u Dubrovniku

Event koji se iščekuje na jugu

  • Mixmag Adria
  • 27 February 2018
Skober premijerno u Dubrovniku

Ukrajinski DJ Skober nastupit će u subotu, 3. ožujka/marta u dubrovačkim Lazaretima, a za pultom će mu se pridružiti Leon B iz Zagreba, dubrovački DJ Maroje te Dotur&Champa iz M'tlaren crewa.

Lazareti su ovim gostovanjem probuđeni iz zimskog sna usred zime, a Skober koji trese floorove diljem svijeta, u subotu će i njih protresti technom.

Osim što je odličan i vješt za DJ pultom, isto tako je radišan i kvalitetan producent za kojeg se može reći da je u potpunosti izgradio svoj zvuk. Njegov talent i trud u studiju potvrđuju izdanja za neke od najboljih svjetskih etiketa kao što su Drumcode, Terminal M, Phobiq, Tronic, Kling Klong, Funk N' Deep, We Are The Brave, Allenza i mnoge druge. Njegove produkcije vrte imena kao što su Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Monika Kruse, Joseph Capriati, Pan-Pot i mnogi drugi techno divovi.

Događaj će se održati 3. ožujka u Lazaretima, a za ulaz ćete odvojiti 60 kn prije ponoći te 80 kn nakon.

No, mi vam za ovaj techno event poklanjamo 2x1 ulaznicu, ako na Mixmag Facebook stranici, ispod ove objave u komentarima linkate traku ili mix nekog od selektora s line-upa. Dva komentara s najviše lajkova osvajaju po ulaznicu, a dobitnike proglašavamo u petak u 12h. Sretno!

Load the next article...
Loading...
Loading...