Search Show Menu
Home Latest News Menu
Dodaci

Slovenija u februaru: SOLVD, Technasia, Hito, Binh, Mike Vale...

Februar je bogat gostovanjima

  • Mixmag Adria
  • 2 February 2018
Slovenija u februaru: SOLVD, Technasia, Hito, Binh, Mike Vale...

SOLVD

Kad: Subota, 3. februar 2018.
Gdje: K4, Ljubljana

"Na velikem plesišču bomo priča mešanju glasbenih okusov Kristjana Kroupe, ki je na SOLVD-u debitiral prav februarja lani, ter njegovega stanovskega kolega Evidenta. Barski floor bo prepuščen razgibani house selekciji Alexa Ranerra in gostu, R. Bade-u."

Mike Vale @ Mansion

Kad: Subota, 3. februar 2018.
Gdje: Mansion, Celje

"Po daljšem in hladnem novoletnem spancu bo klub Mansion ponovno ogrel karizmatični Mike Vale. S svojo energijo in selekcijo vrhunskega housa nas bo Vale prvi februarski vikend vpeljal v niz sproščenih in odbitih zabav. The way of fun!"

Techno Oldies Goldies

Kad: Petak, 9. februar 2018.
Gdje: K4, Ljubljana

"Flešerji vseh dežel, 9. februarja se ponovno zberemo na plenumu na Kersnikovi 4, ki ga bo vodil Consumer Recreation/Kvalitat starešina Dojaja, jekleno staro tehnažo pa mu bosta na ogenj pomagala nalagati še legenda iz 90-ih Trick-C ter Lazy.

Šale ne bo niti na malem floru, kjer bosta globoko v vinilke zavrtala predstavnika ekipe Just Us ter domači Nitz, razmigavanje pa bo šlo po taktih starošilskih house viž, brejkov, 2-stepa in garage polke."

Innocent Music Showcase

Kad: Petak, 16. februar 2018.
Gdje: Študentski kampus, Ljubljana

Na Innocent Music stiže Hito, a uz nju za pultom se pridružuju Aney F., Uno Taman i Luthia.

K4DNB

Kad: Petak, 16. februar 2018.
Gdje: K4, Ljubljana

"Zgodovina DrumWise kruja vam je gotovo dobro znana, če ste seveda že kdaj slišali za dramič, saj se je v 20tih letih zgodilo vsaj 150 dnb eventov. V konceptualne dogodke smo vključevali mnoge tuje goste ter praktično vse kakovostne slovenske dje.

In tako bo tudi tokrat. Ob boku nam najbolj ljubih gostov vseh teh let, Phace in Spectrasoul, bodo na odru stali vsi naši najljubši DJi in VJa, z lahkoto rečemo prijatelji. Pod odrom pa z veseljem, še zadnjič, zaplešemo z vsemi, ki vam dramič nekaj pomeni in tistimi, ki smo vam v teh letih polepšali kakšen trenutek."

Kraftwerk 3-D

Kad: Četvrtak, 22. februar 2018.
Gdje: Tivoli, Ljubljana

"Legendarni Kraftwerk, najpomembnejša in najvplivnejša elektronska zasedba vseh časov, se v Ljubljano vrača z živim nastopom, podkrepljenim z osupljivo 3-D koncertno izkušnjo!"

VIP 56 Celebration w. Gramophonedzie

Kad: Petak, 23. februar 2018.
Gdje: Niagara, Maribor

Phi w/ Binh

Kad: Petak, 23. februar 2018.
Gdje: K4, Ljubljana

"Vodič naslednje phi avanture bo razvpiti nemški digger, eklektik in DJ avtoriteta, Binh!" Uz glavnog gosta nastupaju i Electronic Badminton King, Vid Val, Nikolaj i Kosta.

Reload season 2018 opening

Kad: Subota, 24. februar 2018.
Gdje: Marco Polo, Nova Gorica

"Leto 2018 pričenjamo 24. februarja v novogoriškem Marco Polu. Tokratni osrednji gost večera prihaja iz Pariza in je stari znanec svetovnih techno aren. Technasi se bo na odru pridružil tudi Lexlay, DJ in producent iz Barcelone, ki v Slovenijo prihaja neposredno iz južno ameriške turneje. Glasbeni program bodo poleg gostov dopolnili tudi Damir Hoffman, Numarex in Zanga."

Load the next article...
Loading...
Loading...