Menu
Home Novosti Menu
Radio

​Slušaj Contrast Radio emisiju i ovog petka

​I ovog petka, 7. lipnja, u emisiji predstavljamo naš Pick of the Week

  • Mixmag Adria
  • 7 June 2019
​Slušaj Contrast Radio emisiju i ovog petka

Naša suradnja s Contrast Radio emisijom nastavlja se i ovog petka, 7. lipnja, a u emisiji ćemo ponovno predstaviti našu tjednu preporuku, u rubrici "Pick of the Week".

106. Contrast Radio emisija baca se na ljeto - u igri je Hospitality On The Beach 2019 special za koji je Yeshu drum'n'bass legenda Makoto snimio genijalan mix. Proći će kroz izvođače ovogodišnjeg festivala, Hospital Records štoriju, podijeliti upade za festival i lagano zagrijati atmosferu za ovaj festival.

Bit će tu još par najavica i upada; večeras je na rasporedu zadnji ovosezonski Tanzen x Kontrapunkt - 20th anniversary, približava se i Rave Bal 2019, rađa se i novi Fortica festival 2019, a past će i podsjetnik na Flyaway Festival 2019... Naravno tu je i već standardna rubrika "Mixmag Adria Pick od the Week" uz radijsku premijeru novog izdanja Louisa Dauvergnea - "Robtool Again (Simon Shaw Remix)".

Contrast Radio emisija je posvećena klupskoj glazbi u širem smislu koja se već 3. sezonu emitira svakog petka u terminu od 21h na Radiju 101. Uređuje je i vodi DJ Yesh koji iza sebe ima preko 15 godina iskustva u ulozi DJ-a i organizatora klupskih evenata te 8 godina radijskog iskustva.

Prošlotjednu emisiju možete poslušati u nastavku:

Prošlotjedni CREM by Winpa mix dostupan je na ovom linku, a starije snimke CREM mixeva te prošlih emisija naravno na Yeshevom Soundcloudu.

Load the next article
Loading...
Loading...