Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Slušalice koje vam masiraju uši plastičnim čavlićima

Osobni masažer ušiju

  • Mixmag Adria
  • 18 March 2018
Slušalice koje vam masiraju uši plastičnim čavlićima

Slušalice u uši i uranjanje u trake i pjesme koje volimo, metoda je opuštanja na koju se uvijek možemo osloniti, ali što kad bi slušalice ujedno i masirale uši?

NIRVANA je "osobni uređaj za masažu uha", kojem je cilj rastopiti stres masirajući uši plastičnim čavlićima. Cilj tvrtke je skupiti $20,000 preko Kickstartera te dobiti potvrdu od WHO, Svjetske zdravstvene organizacije za njihov jedinstveni aurikularni akupunkturni dizajn.

U informativnom videu o tome kako gadget radi, narator prolazi kroz hrpu anatomskih izraza, kao što su "vagus živac", "autonomni živčani sustav" i "parasimpatički sustav". Preskočimo znanstveni žargon, ovim slušačicama ne baš privlačnog izgleda, esencijalna je namjena da "upravljaju ritmovima tijela" i reduciraju stres kroz masažu ušiju.

Dok specifikacije ovog uređaja sadrže kontrolu glasnoće te nekakvu vrstu ugrađenog zaslona, ubrzo smo shvatili da ova inovacije uopće ne svira glazbu dok vam masira uši.

Onda, što se čini više opuštajućim: stavljanje ovog masažera na glavu ili vlastitih slušalica putem kojih ćete slušati svoju omiljenu glazbu? Pustit ćemo da sami prosudite.

Pogledajte masažni aparat na NIRVANA Kickstarteru ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...