Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Soulfreq je glavni gost velikog house partyja u Petrinji

Who's Playing će imati svoj prvijenac na Kupi

  • Mixmag Adria
  • 3 August 2022
Soulfreq je glavni gost velikog house partyja  u Petrinji

Who Am I, petrinjski DJ, producent i organizator Who's Playing eventa priprema party na livadi uz rijeku Kupu u Petrinji, a održat će se u subotu, 13. kolovoza.

Who Am I

"Pripremamo vam pravu House poslasticu zbog koje nećemo ostaviti ravnodušnima ni one najzahtjevnije." - stoji u opisu službenog Facebook eventa a na kojem je glavni gost sve popularniji riječki DJ Soulfreq.

Who's Playing se redovito održavao u Klubu Mladih Skwhat, ali tople ljetne večeri su organizatore natjerale "da na kratko pobjegnemo od vrućih zidova kluba i podružimo se na obali rijeke Kupe!"

Soulfreq je DJ / producent iz Rijeke koji je na scenu elektroničke glazbe stupio 2017. godine. Od tada nastupa na raznim eventima - Dobar House, Liminal i Press Play, na kojima stage dijeli sa imenima poput Prunk, Mihai Popoviciu, Dana Ruh, M-High, Mariano Mateljan, Marko Nastić i drugima.

Vlastitu glazbu počinje izdavati 2020. godine na inozemnim i domaćim etiketama (Swerve Digital, Surge Recordings, Dobar House, Kubik, Looking Back i drugi), a neka su se izdanja našla i na relevantnim ljestvicama kao što su Mixmag top 10 regionalnih izdanja te Beatport Top 100 Minimal/Deep Tech izdanja uz redovitu podršku imena kao što su Dimmish, Archie Hamilton, Admnti, Project 89 i mnogih drugih.

DJ setovi su mu najčešće kombinacija house i minimal zvuka uz izlete u electro i breakbeat.

Glavnom gostu potporu pružaju lokalne snage: Atomic, Seknd Matiya K b2b Danko te naravno Who Am I?, glavni organizator cijele priče.

"Potrudit ćemo se napraviti pravi audiovizualni spektakl. Za ozvučenje je zadužen Sungate Soundsystem, a za vizuale će se pobrinut naša lokalna VJ-ica Metam:ö:rph!" - najavljuju organizatori.

Upad je besplatan za sve posjetitelje, sam event će se održati na Kupi u Petrinji, na Kiosku kod Jagića. Ako žele, gosti sami mogu ponijeti svoje piće.

Event će se održati u subotu 13. kolovoza, a za sve ostale informacije, zapratite i službeni Facebook event.

Load the next article
Loading...
Loading...