Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

SoundCloud dovodi direktan streaming u Serato i Traktor

Nemate USB? Nema problema.

  • Mixmag Adria
  • 23 October 2018
SoundCloud dovodi direktan streaming u Serato i Traktor

Soundcloud je najavio da će svi SoundCloud Go + pretplatnici uskoro moći streamati SoundCloudov katalog izravno u niz raznih vrsta DJ softvera.

Udružujući se s Native Instruments, Serato, Virtual DJ, Hercules, Mixvibes i DEX3, pretplatnici SoundClouda moći će upotrijebiti bilo koju traku od streaming usluge s 190 milijuna pjesama za svoj mix bilo koje vrijeme.

Pojedinosti o tome kako će infrastruktura ovog ambicioznog partnerstva zapravo funkcionirati još nisu otkrivene. "SoundCloud se zalaže za osnaživanje kreativaca s najboljim alatima i resursima kako bi se povećale njihove karijere, zbog čega smo uzbuđeni što surađujemo s vodećim tvrtkama kako bismo pomogli DJ-ima da svoj rad plasiraju na sljedeću razinu", rekao je Kerry Trainor, glavni izvršni direktor. Zahvaljujući ovim partnerstvima, DJ-i će imati najveći, najrazličitiji glazbeni katalog ikad prikupljen, a koji je dostupan svakodnevno. "

SoundCloud Go + trenutačno je dostupan za 9,99 dolara mjesečno. Uspostava ovog novog partnerstva započet će početkom 2019. godine.

Load the next article
Loading...
Loading...