Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Spoznaja vol. 3

Lag dostavio treće izdanje spoznaje

  • Mixmag Adria
  • 2 January 2017
Spoznaja vol. 3

Zagriženi ljubitelj underground kulture, punker s klasičnim obrazovanjem u glazbi, DJ i producent koji je odabrao techno kao platformu za izražavanje, samo što on to ne radi 'po istoj špranci'. Miloš Martinov aka Lag nije imao uobičajen glazbeni put, što se može primijetiti i u njegovom zvuku. Jedan je od predstavnika novog vala techno umjetnika te je zadržao prethodne utjecaje u svom zvuku, a glavnim alatima učinio sirovost, kompleksan ritam te upečatljiv stav.

Od nastupa na EXIT festivalu, do onog u berlinskom Tresoru te kroz organizaciju brojnih partyja i radionica pod okriljem vlastite organizacija 29524, stvara promjenu koja rezultira funkcionalnim DJ setovima. Nakon nekoliko pojavljivanja na raznim izdanjima, prije svega na domaćem labelu Teskoba, njegov remiks Grvoskopine numere ‘Atopic’ pojavljuje se na vinilu u okviru labela Sect Records. Logičan nastavak je njegov prvi EP pod imenom ‘Stutter’ koji izlazi na Singularity Recordingsu, labelu poznatom po beskompromisnosti, a njegovim najnovijim izdanjima pod nazivima ‘Misfit EP’ i ‘Fiend EP’, izdanom na vinilu u okviru MORD Recordingsa, naglašava kvalitetu i unikatnost njegovog već prepoznatljivog pečata.

Lag nam je rekao nekoliko riječi o trećoj epizodi Spoznaje, ekskluzivno za Mixmag.

Spoznaja vol. 3

"Deste ekipa. Srećan vam Božić i nova godina! Želim vam da u novoj bude još više tehna i žurki.

U ovoj emisiji ima svega zanimljivog - od tvrdog i prljavog do dubokog i hirurški preciznog. Iako imam svoje favorite (definitivno ovog puta Mslwte i James Ruskin numere) sve numere su kvalitet i sve već oprobano radi posao u klubu. Pustite glasno i – Bang to the Beat of the Drum!"

Neil Landstrumm – Missing You (Lag Remix) [MORD]

Casual Treatment - Harmonic Ending [Advanced]

Unit Moebius – Penetrator [Bunker Records]

Envoy – Dark Manouevres (Dax J Remix) [Soma Records]

Danilenko – I Lost My Contest, Again [Evod Music]

Manni Dee – Mephi [Perc Trax]

Mslwte – Defy [HC Records]

I Hate Models – Morder [Voitax]

Sarf – Alba [Concerns Music]

Construct - The Reprise [Klectic Records]

Cassegrain - Vultures [Arcing]

Leiras - Abyssal (James Ruskin Remix) [Fracture]

Load the next article
Loading...
Loading...