Search Show Menu
Home Latest News Menu
Dodaci

Srbija u aprilu: Matador, Rebekah, Jan Blomqvist, Green Velvet, Okain, Eddie Richards...

Techno proljeće

  • Mixmag Adria
  • 6 April 2018
Srbija u aprilu: Matador, Rebekah, Jan Blomqvist, Green Velvet, Okain, Eddie Richards...

MATADOR

Kad: Subota, 7. april 2018.
Gdje: BelExpo Centar, Beograd

Matadoru je Beograd posatao jedna od omiljenih party destinacija. Perthodni njegov nastup ispraćen ogromnim interesovanjem koje je zaokruženo rasprodatim ulaznicama, ostao je zapamćen kao jedan među njegovim najboljim dosadašnjim nastupima. Sa nestrpljenjem očekujemo ovaj događaj i Matadora koji će nas kao i uvek ostaviti bez daha!

ILIJA DJOKOVIC, NIKOLA MIHAILOVIC, ROXA

The End:Branko Vukovic:Marko Miletic

Kad: Subota, 7. april 2018.
Gdje: The End, Novi Sad

Depth Perception & Miloš Starčević

Kad: Subota, 7. april 2018.
Gdje: Gadost, Beograd

TIJANA T ALL NIGHT LONG

Kad: Nedjelja, 08. april 2018.
Gdje: Klub 20/44, Beograd

Tijana Todorović je ime koje više nije posebno predstavljati naregionalnoj, ali i na međunarodnoj sceni. Ne samo da se može pohvalitisvirkom u Panorama Baru (Berlin), već i nizom nastupa širom svijeta,Budući da nema boljeg načina kako upoznati DJ-a, nego poslušati njegov cjelonoćni set, ovo je izvrsna prilika dobiti dojam o Tijaninom izboru singlova.

REBEKAH

Kad: Petak, 13 april 2018.
Gdje: Drugstore Beograd, Beograd

Rebekah je oličenje birminghamskog sirovog techno zvuka. njen je pristup produkciji pod direktnim utjecajem ikona scene kao što su Dave Clarke, Derrick Carter, Richie Hawtin i Billy Nasty, a duh 90-ih, preformulirala je na način koji je adekvatan za modernu publiku na internacionalnoj plesnoj sceni.

MIHAJLO, FILIP XAVI, ALEXANDAR IVKOVIC

No Sleep Novi Sad Promo :: Dasha Redkina

Kad: Petak, 13. april 2018.
Gdje: Tunnel, Novi Sad

JAN BLOMQVIST LIVE / HENRY SAIZ LIVEJAN BLOMQVIST LIVE / HENRY SAIZ LIVE

Kad: Petak 13 april 2018.
Gdje: Hangar, Beograd

Jan Blomqvist je jedan od najtraženijih liveact-ova sveta. Blomqvist je rođen osamdesetih, sa trenutnom bazom u Berlinu. Upravo on izumeo je koncept koncertnog izvođenja techno zvukasa sanjalačkim vokalima i jednostavnim minimalnim notama. Henry Saiz je španski di-džej, producent i live act umetnik čiji uspeh leži u njegovoj strasti koju istražuje kroz neobičan pristup elektronskoj muzici, kombinujući pop elemente i vokale sa akustičniminstrumentima.

GREEN VELVET

Kad: Subota, 14. april 2018.
Gdje: Hangar, Beograd

Green Velvet je pedesetogodišnji umjetnik iz Sjedinjenih Američkih Država. Studirao je na University of Illinois, a Chicago je i danas njegova baza. Tijekom svoje duge i superuspješne karijere objavljivao je na etiketama kao što su Warner Bros. Records, Cajual Records, Music Man Records, a žanrovski se nije ustručavao upuštati u Techno, House i Minimal. Iako je producirao klasike kao što su Flash, La La Land, ili Suga, ne živi na staroj slavi već neprestano stvara novu glazbu

DEJAN MILICEVIC, VEMIC B2B MANJANE

OKAIN

Kad: Četvrtak, 19. april 2018.
Gdje: Disko Bar Mladost, Beograd

Okain je redovni gost party serijala Easy Tiger. On je DJ koji nakon više od 15 godina nastupa u nekim od najpopularnijih svjetskih klubova kao što su Panorama Bar, Fabric itd. Okain je ostao je vjeran svom zvuku s redovitim izdanjima na etiketi poput Tsuba, Bpitch Control. Poslušajte ovog sve popularnijeg producenta u klubu Mladost u društvu legendarnog domaćina Marka Nastića.

MARKO NASTIC

EDDIE RICHARDS

Kad: Subota, 21. april 2018.

Gdje: Secret Club, Niš

Britanski kum house i techno zvuka, gospodin Eddie Richards poznat i kao Evil Eddie, Jolly Roger i Kode, jedan je od pionira ove muzike.Na sceni je od početka osamdesetih godina kao rezident svetski poznatog Camden Palace kluba u Londonu koji je i izglasan kao najbolji klub na svetu.Takođe je osnivač danas već legendarnih Sunrise, Energy i Helter Skelter žurki. Bavljenje produkcijom dovodi do izdavanja velikog klubskog hita ''Acid Man'' koji ulazi u top 20 na UK listi singlova.

LALE - HAPPY PEOPLE, CYBERPHUNK

ERRORSMITH

Kad: Petak 27. april 2018.
Gdje: Drugstore Beograd, Beograd

Errorsmith iz Berlina je ugledna figura na njemačkoj klupskoj sceni od sredine 90-ih godina. Svojim solo izdanjima i suradnjama u sklopu MMM-a (s Berghainovim rezidentom Fiedelom) i Smithom N Hackom (Soundstreamom / Soundhackom), koketira s rubnim područjima glazbenih žanrova i konstantno radi na otvorenosti novih ritmičkih i zvučnih oblika.

JAN NEMECEK, FELONEEZY, SAUD, BARTLEBY

CLERIC

Kad: Subota 28. april 2018.
Gdje: Drugstore, Beograd

Proslava prve godišnjice eventa Modular Journey dobar je povod za party na kojem će nastupiti britanski Cleric i njemački Stigmata! Miles Na party dolazi i Nitch, koji se pridružuje iz Njemačke, a TKNO će biti u funkciji lokalne podrške.

STIGMATA, MILES NITCH, TKNO

Green Love / Technasia

Kad: Subota, 28. april 2018.
Gdje: Spens, Novi Sad

"28. aprila nastavljamo seriju najboljih Green Love žurki na Spensu! Nezaboravan rejv čeka na nas! "

Load the next article...
Loading...
Loading...