Search Menu
Home Novosti Menu
Dodaci

Srbija u decembru: Chinawoman, Nastia, Mike Huckaby, Sebastian Mullaert, DJ Misjah, Laibach...

Žurke u decembru koje morate ispratiti

  • Mixmag Adria
  • 4 December 2015
Srbija u decembru: Chinawoman, Nastia, Mike Huckaby, Sebastian Mullaert, DJ Misjah, Laibach...

CHINAWOMAN KC Grad, Beograd, 03. I 04.12.2015

Michelle Gurevich, koja stoji iza projekta CHINAWOMAN, nakon dve godine dolaziu Beograd i zbog velikog interesovanja održaće dva koncerta. Nakon albuma "ParyGirl" I "Show Me The Face", prošle godine je objavljen "Let's Part In Style". Melanholican glas ove pevačice, tekstopisca i multiinstrumentaliste, prožet je atmosferom 70-ih, Red Army Choir stilom i istočnoevropskom melodijom.

NASTIA Green Love 2015, Novi Sad, 04.12.2015.

Radeći nekoliko godina na Kazantip festivalu, Nastia se uveliko predstavila kao DJ na globalnom nivou. Poseduje sopstveni radio show i izdavačku kuću "Propaganda" . Vikendi su joj ispunjeni gigovima širom Evrope. Setove ispunjava energijom i igrom koja će je ujediniti sa masom na podijumu.

Domaća podrška: LEA DOBRIČIĆ, NATASHA, DARK ANGEL, TIJANA KABIĆ i LOCO BABY.

NTFO The Tube, Beograd, 04.12.2015.

Dvojac koji stoji iza imena NTFOse pojavio 2010. godine i albumom "Allure" probio svoj put na elektronskoj muzičkoj sceni. Nakon toga sledi remix za H.O.S.H.'s "Cash the Chord" EP, "Conclusions" EP, singlovi "Feelings" i "High". 2013. godine su lansirali sublabel Diynamic-a, pod nazivom Jargon za koji kažu da više odgovara old school house ili čak techno zvuku.

Domaća podrška: BOKEE i ALTERNATIVA.

MIKE HUCKABY i SEBASTIAN MULLAERT Depo Magacin, Beograd,05.12.2015.

Organizacija APGRADE dovodi Mike Huckabyja i Sebastian Mullaerta. Rođen u Detroitu, Mike Huckaby je bio učesnik formiranja kulture elektronske muzike i predstavlja mnogo više od DJ-a i producenta. Njegovi setovi su čist balans detroitskog tehno i deep house zvuka, gde ističe esenciju decenijskog talenta, znanja i rada. Kao nepokolebljiv entuzijasta, predavač na Detroit's Youthville Centru u Ableton Aliveu, jedan je od najzauzetijih remixera sa velikim brojem izdanja, između ostalog zaTresor, Deep Transportation I S Y N T H. Citiramo: "Weak producers die. Strong ones continue on…"

Sebastian Mullaert( aka Minilogue ) započeo je solo karijeru 2014., posle 16 godina postojanja dua Minilogue. Setovima mu dominiraju techno, house i ambient, bez ograničavanja na iste, stvarajući posebnu energiju koja omogućava slobodu pokazivanja emocija publike sa kojom će se sjediniti. Vlasnik je vynil only label-aWa Wu We.

Domaća podrška su DEJAN MILIĆEVIĆ, VLADA JANJIĆ i GORDAN PAUNOVIĆ.

12 GODINA KONKRITA Monsun, Beograd, 05.12.2015.

Uveliko poznata beogradska organizacija CONCRETE DJZ, nastala je 2003. Godine i činio ju je neprevaziđen četverac. Zvuk kojim su zadobili masu je techno, bez granica, ali oformljen do same granice pucanja energije. Iza prvog izdanja za Betamax Recordings, niže se još njih 20 za druge label-ove. Rezidenti su EDIT:TECHNO žurki, vlasnici Armatura Recordsa i domaćini BetonRadio Show/Podcasta. Konkritovce danas čine Mita Concrete, Luka Concrete i Bojan Vukmirović, a za rođendan društvo na stejdžu će im praviti Matsura i Ćusa.

DJ MISJAH Retro techno The Tube, Beograd, 05.12.2015.

Nakon što je lansirao svoje ime pod raznim pseudonimima, MISJAH učestvuje u stvaranju label-a X-Trax za koji izdajeTrippin' Out, The Club, Special Acid Editioni Access koji se pojavljuje na 16. mestu UK Singles Charta.1999. Stvara projekat "Ambassador", pod čijim imenom remiksuje Blaze-My Beat i stvara hit koji ga dodatno učvršćuje u svetu elektronske muzike. Neka od njegovih izdanja su osvanula na najdominantnijim label-ovima, kao što su Craft Music, Automat, Wetmusik, Pocket, Zync, Mankind, Jericho. Trenutno poseduje label "ReRun", kao i izdavačku kuću. Njegova muzika se odlkuje funky stilom, provučenim kroz techno, house, minimal, electro.

Domaća podrška: SALE L.

LAIBACH Mikser House , Beograd, 09.12.2015.

Slovenački bend će nastupom u Mikser House predstaviti još jedan impozantan album "Spectre", koji je izašao u martu 2015. godine. Laibach je poznat po specifičnom konceptu nastupa koji izlazi iz klasičnih koncertnih okvira. Tekstovima i muzikom novog albuma, koji predstavlja svojevrsni politički manifest u poetskoj formi, Laibach je jasno zauzeo stranu i svesno napustio udobnost nekadašnje političke slobode i neutralnosti.

STANISLAV TOLKACHEV Drugstore, Beograd, 12.12.2015.

Stanislav Tolkachev je tehno pionir iz Ukrajine. Njegova muzika je spektar detroitskog tehna i minimalističnog zvuka sa primesama psihodeličnog eksperimentisanja. Izdavao je muziku na label-ovima poput M_Rec, Modularzi Geophone.

Domaća podrška: FILIP XAVI i PHARMACIST.

GUY J The Tube, Beograd, 12.12.2015.

Odrastajući u Tel Avivu koren muzičkog opredeljenja GUY J pronalazi u psy-trance i progressive zvuku, ali za puno izražavanje i predstavljanje sebe kroz muziku smatra da je potrebno prigrliti sve muzičkepravcekoji mogu pokazati emocije i kretivnost. Produkcija mu se bazira na house muzici kroz koju provlači progresive, trance i old school techno. Vlasnik je label-a " Lost&Found".

Domaća podrška: ZWEIN i LUKAI.

METODI HRISTOV Monsun, Beograd, 12.12.2015.

Njegovo prošlogodišnje izdanje "Step Outside", Matthias Tanzmann, vlasnik label-a "MonnHarbour" postavlja na sam vrh u toku sezone na Ibici. Sa produkcijom podržanom od strane renomiranih imena i muzikom kroz koju eksperimentiše, stvara jedinstveni muzički stil koji se ogleda kroz mračni tech house i sirovi house bit .

Domaća podrška: PHILL & DANSMORE, KENT EXPLAIN, WET DREAMS.

HELLO! DOMINIK EULBERG Mikser House, Beograd, 18.12.2015.

Hello! je potpuno nov koncept noćnog provoda čije su tri ključne reči Koncert, Klub i Noć. Konceptualno se izdvaja po tome što događaj menja svoju lokaciju, svaki put posećujući drugi grad, pa čak i drugu zemlju.

Kao član etikete COOCOON, DJ i producent Dominik Eulberg je stvaralac muzike koja poseduje autentičnostist koja ne preza od trenutnih trendova. Za svoju muziku kaže da je vanvremenska. Izdavao je remixeve za DJ Hell-a, Hot Chip, Tiefscdwarz, Nathan Fake i Roman Flüge koji su nagrađivani više puta.

DJ-evi koji će nastupiti isto veče su MARKUS WESEN, HOMEBOY, KRISTIJAN MOLNAR, DESATURATE i CHAMAE.

Load the next article
Loading...
Loading...