Search Menu
Home Novosti Menu
In Session

Stay-At-Home Mix: PEZNT

House dvojac dijeli s nama svoj miks a ovu trenutnu izolaciju, kako kažu, koriste za rad na novoj glazbi

  • Mixmag Adria I Foto: Shooting Like Pablo
  • 7 April 2020
Stay-At-Home Mix: PEZNT

Blacksoul i Mark de Line koji čine house duo PEZNT, nedavno su objavili posebno, limitirano vinilno izdanje svog albuma ”“Paid in Full” a trenutnu izolaciju zbog koronavirusa koriste, kako kažu, za rad na što više nove glazbe. A da bismo i mi lakše podnijeli boravak doma, podijelili su s nama jedan od svojih omiljenih live mikseva.

“Miks je nastao na zahtjev London Haarlem, koja je radio host na britanskom FLEX FM radiju, a osim naše produkcije, sadrži i dosta glazbe koju trenutno volimo i puštamo. Kod miksa se nismo pripremali osim da je bilo bitno da nas zadnji single “NaNaNA” bude uključen, a sve je ostalo išlo po nekakvom osjećaju.

Kako većinu vremena provodimo u uredu i studiju koji je pod zemljom, izolacija nam nije toliko teško pala, barem kad je u pitanju posao, ali fale nam nastupi i druženja s ljudima. Zato sad ovu priliku koristimo da napravimo što više nove glazbe kako bi bili spremni za izalazak iz izolacije. Ovo je ujedno i idealna prilika za proći kroz filmove, serije, dokumentarce i glazbu koja nam je dugo bila na listi čekanja.”

Poslušajte već objavljene Stay-At-Home Mixeve: Tonbe, Phat Phillie, 84Bit, Filip Motovunski, Viktor.

Load the next article
Loading...
Loading...